Αγοραστή Αρβανίτη: «Η σχέση µου µε τον Θανάση είναι σχέση ζωής. Μένουµε µαζί και τα περνάµε υπέροχα»
Showbiz

Αγοραστή Αρβανίτη: «Η σχέση µου µε τον Θανάση είναι σχέση ζωής. Μένουµε µαζί και τα περνάµε υπέροχα»

Η Αγοραστή Αρβανίτη και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στα οκτώ χρόνια που είναι ζευγάρι έχουν καταφέρει να πορεύονται αρµονικά στη ζωή και να κάνουν κοινά σχέδια για το µέλλον. 

Η νεαρή ηθοποιός, που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε από τη συµµετοχή της στην κωµική σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy Cool», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο σύντροφός της, µιλά στη Real γι’ αυτήν και τον σύντροφό της: «Η σχέση µου µε τον Θανάση είναι σχέση ζωής. Είµαστε µαζί οκτώ χρόνια, µένουµε µαζί και τα περνάµε υπέροχα». Κάθε φορά που µιλά για εκείνον, το πρόσωπό της λάµπει: «Ο Θανάσης είναι ένας άνθρωπος γλυκός που έχει πάντα τη διάθεση να µε συµβουλεύσει και να µε βοηθήσει στην επαγγελµατική µου πορεία. Υπάρχει αγάπη και η ζωή µας είναι γεµάτη ηρεµία και αρµονία».

Στην ερώτηση αν σκοπεύουν να παντρευτούν, η Αγοραστή όχι µόνο δεν αποκλείει αυτή την προοπτική, αλλά από τα λεγόµενά της µπορεί να καταλάβει κανείς πως δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η τόσο ευτυχισµένη στιγµή για τους δυο τους: «∆εν υπάρχει κάποιος κανόνας για το πότε πρέπει να παντρευτούµε. Είναι φυσικό κι επόµενο όταν µια σχέση µένει ακλόνητη στο πέρασµα του χρόνου, το επόµενο βήµα είναι το ζευγάρι να περάσει το κατώφλι της εκκλησίας. ∆εν έχουµε µπει στη διαδικασία να συζητήσουµε για τις λεπτοµέρειες ενός γάµου, αλλά όταν είσαι µε τον σύντροφό σου αρκετό καιρό, αυτό φαντάζει ως φυσική εξέλιξη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved