Τζούλια Αλεξανδράτου: «Σιγά μην πάω στο Survivor»
Showbiz

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Σιγά μην πάω στο Survivor»

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο “Survivor”, αλλά τους είπα “όχι”».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διαψεύδει μέσω της «Espresso» τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από συνεργάτη της πρωινής εκπομπής του Star και την ήθελαν να έστειλε μόνη της αίτηση συμμετοχής στον δεύτερο κύκλο του reality περιπέτειας του Σκάι και να έφαγε... πόρτα, πιθανότατα λόγω ειρωνικής και σνομπίστικης συμπεριφοράς.

«Είναι όλα ψέματα» απαντά σήμερα η ξανθιά celebrity. «Δεν έστειλα ποτέ αίτηση. Εκείνοι με φώναξαν για να μου κάνουν πρόταση. Επικοινώνησε μαζί μου από σταθερό τηλέφωνο ένας δημοσιογράφος που εργάζεται στην παραγωγή του show, ο οποίος, απ' ό,τι θυμάμαι, τα είχε με παίκτρια του “Survivor”. Εστειλαν, μάλιστα, και ταξί να με παραλάβει από το σπίτι μου. Οταν έφτασα, με υποδέχτηκε μια Τουρκάλα συνεργάτιδα της παραγωγής και περάσαμε κατευθείαν στη συνέντευξη. Ούτε περίμενα μαζί με άλλους, όπως πληροφορήθηκα ότι ειπώθηκε σε εκπομπή, ούτε τίποτα» ισχυρίζεται η Τζούλια. Και επαναλαμβάνει:

«Εκείνοι με φώναξαν και μου πρότειναν να πάρω μέρος στο παιχνίδι κι εγώ τους είπα “όχι” γιατί το θεωρώ ταλαιπωρία. Αλλωστε, θα κάνω δική μου εκπομπή σε μεγάλο κανάλι» αποκαλύπτει στην εφημερίδα. «Πήγα επειδή με φώναξαν, όπως με είχαν φωνάξει και το καλοκαίρι από τον ΑΝΤ1 για το άλλο reality που δεν έγινε τελικά, το “I am a celebrity, get me out of here”. Μόνο κόκκινο χαλί που δεν μου έστρωσαν. Σιγά μην έστελνα εγώ αίτηση και γενικότερα σιγά μην πάω στο “Survivor” να ταλαιπωρηθώ. Αν ήταν το “Dancing with the stars”, θα το συζητούσα» υποστηρίζει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved