Μιμή Ντενίση: «Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι για να διαφημιστώ παραπάνω»
Showbiz

Μιμή Ντενίση: «Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι για να διαφημιστώ παραπάνω»

Για την εικόνα της σημερινής Αθήνας και θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της σε ρόλο δημάρχου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μιμή Ντενίση

Είναι εγκαταλειμμένη η Αθήνα;

«Ναι, και δεν φταίει ο δήμαρχος. Ολοι τα ρίχνουν με στον δήμαρχο που έχει ένα κομμάτι ευθύνης αλλά τι να κάνεις σε ένα κράτος όπου ο εκάστοτε δήμαρχος δεν έχει την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πολλών άλλων υπουργείων; Οταν ο άρχοντας της πόλης λέει ότι εδώ έχουμε φασαρίες και δεν πάει η Αστυνομία, τι περισσότερο μπορεί να κάνει; Τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες τις ρίχνει ο ένας στον άλλον. Αυτό το έχω ζήσει με τον Αντώνη Τρίτση και το έχω συζητήσει και με τον Γιώργο Καμίνη», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Υπάρχει κόσμος που λέει: «εμείς θέλουμε δήμαρχο τη Μιμή Ντενίση». Τι γνώμη έχεις γι' αυτό;

«Είναι τιμητικό να λέει κάτι τέτοιο ο κόσμος και η αλήθεια είναι ότι το λέει με αγάπη»

Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου σε έναν τέτοιο ρόλο;

«Τον εαυτό μου μπορώ να τον φανταστώ δήμαρχο, πολιτικό κ.λπ. Όμως εμένα δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι για να διαφημιστώ παραπάνω. Δεν το θέλω, ούτε το έχω ανάγκη. Το επάγγελμα μου με έχει τιμήσει τόσο πολύ που είναι σαν να έχω πάρει ένα αξίωμα. Είναι σαν να έχω ένα μεγάλο κόμμα που ψηφίζεται κάθε χρόνο, θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία μόνο αν πίστευα ότι μπορώ να προσφέρω, αν υπήρχε η βούληση από την Πολιτεία πραγματικά να κάνει κάτι. Μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν το έχω δει. Να γίνω δήμαρχος και μετά από έξι μήνες να πουν «μωρέ και η Μιμή σαν τους άλλους ήταν» δεν θα το ήθελα. Προτιμώ, λοιπόν, η φωνή μου να παραμείνει δυνατή και ελεύθερη. Άλλωστε και το θέατρο μια πολιτική πράξη είναι», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved