Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Έχω αφήσει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Έχω αφήσει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική μου ζωή»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εξομολογήθηκε ότι έχει αφιερωθεί στη δουλειά του βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική του ζωή.

Τι σου στερεί η δουλειά σου;

Προσωπικό χρόνο, ανθρώπους, φίλους... Ορισμένες ,φορές μπορεί όλα τα άλλα να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και κάποιες φορές να νιώθω περίεργα γι’ αυτό.

Η επαγγελματική σου ζωή έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική;

Ναι, αλλά δεν μετανιώνω, ούτε το λέω πικρά, γιατί είναι επιλογή μου. Αν έκανα το ένα θα μετάνιωνα ίσως για το άλλο. Η δουλειά μου, μου στερεί πράγματα, αλλά μου δίνει μια απόλαυση που δεν μπορώ να την αλλάξω με τίποτα.

Άρα, τα περισσότερα όνειρα τα κάνεις για τη δουλειά σου;

Σαφέστατα έχω όνειρα για τα προσωπικά μου, αλλά η δουλειά μου είναι το πάθος μου και δεν σταματάω κάθε μέρα να νιώθω ευλογημένος που ζω από αυτήν. Δεν βαριέμαι ποτέ να έρχομαι δύο ώρες πριν από την παράσταση στο θέατρο, να αισθάνομαι, να περπατάω στη σκηνή και δεν θέλω να το χάσω ποτέ αυτό. Παρότι μου στερεί άλλα σε προσωπικό επίπεδο, πλέον έχω βρει τους ρυθμούς μου και προσπαθώ και τα φέρνω βόλτα όλα. Νιώθω τιμητικά και πολύ περήφανος που είμαι πάνω στην ίδια σκηνή με τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Ήταν ένας-ηθοποιός που θαύμαζα, κι ένας από τους λόγους που με έκαναν να θέλω να είμαι ηθοποιός. Κάθε μέρα νιώσω ως και περίεργα που είμαστε μαζί πάνω στη σκηνή. Ή Μαρίνα Ψάλτη ήταν καθηγήτρια μου στη σχολή και την ένιωθα θεατρική μου μητέρα. Ήταν η πρώτη που μου έδωσε δραματικά κομμάτια, εντόπισε πράγματα για μένα που δεν τα είχαν δει άλλοι. Στο έργο υποδύεται τη μητέρα μου και με βοηθάει πολύ και στο ρόλο μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved