Γιώργος Μητσικώστας: «Το απωθημένο μου είναι να κάνω ένα show μέσα στη Βουλή»
Showbiz

Γιώργος Μητσικώστας: «Το απωθημένο μου είναι να κάνω ένα show μέσα στη Βουλή»

Ο Γιώργος Μητσικώστας αποκάλυψε ποιο είναι το απωθημένο του και γιατί έχει ζηλέψει την μάσκα της Μέριλ Στριπ στην ταινία «Σιδηρά Κυρία».

«Ήθελα κάποια- στιγμή να κάνω μια φάρσα στον Γιώργο-Παπανδρέου, αλλά θα έπρεπε να Ξυπνήσω τη Λαγκάρντ στις 3 τα ξημερώματα. Ήταν η περίοδοι λίγο πριν παραδώσει ο Παπανδρέου στον Παπαδήμα και ήμουν στον ΑΝΤ1. Ένα πρωί, καθώς ετοίμαζα την εκπομπή για το ραδιόφωνο ρώτησα μια κοπέλα από το δελτίο αν έχουμε το τηλέφωνο της Κριστίν Λαγκάρντ. Μου είπε ότι είχε ένα τηλέφωνο στο Παρίσι. Πήρα λοιπόν και ήταν η γραμματέας της. Έκανα κατευθείαν τη φωνή του Παπανδρέου -ενώ συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις πρώτα τη γραμματέα και μετά... περνάν τη γραμμή. Ήταν 9 το πρωί. Μου είπε ότι η Λαγκάρντ είναι στη Νέα Υόρκη και μου έδωσε τον προσωπικό της αριθμό, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή εκεί η ώρα είναι 3 τα ξημερώματα. Κάθισα λίγη ώρα και το σκέφτηκα. Μετά σκέφτηκα και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και ότι θα με βρουν κρεμασμένο από ένα έλατο. Και απλώς δεν το προχώρησα. Δεν το τόλμησα» εξομολογήθηκε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Το απωθημένο μου είναι να κάνω ένα show μέσα στη Βουλή, μια μέρα όπου δεν θα υπάρχει κάποια σοβαρή συζήτηση, με μάσκες και να κάνω όλους τους πολιτικούς στο βήμα. Με τους ίδιους φυσικά παρόντες. Το σκέφτομαι πολλά χρόνια. Απλώς θα πρέπει να σέβεσαι τον θεσμικό ρόλο τον άλλου και να μην τον προσβάλεις. Και αυτό, θυμάμαι, μου το είχε πει ο μακαριστοί Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ο οποίος ήταν ένας άνθρωπος με χιούμορ».

Τέλος. Αποκάλυψε τι είναι αυτό που ζηλεύει: «Ζηλεύω τη μάσκα που φοράει η Μέριλ Στριπ στην ταινία "Σιδηρά Κυρία", όπου υποδύεται τη Θάτσερ. Είναι μια wearable full head mask. Ενιαία, καλύπτει το κεφάλι, το πρόσωπο, τον λαιμό και μέρος του ντεκολτέ. Επικοινώνησα με το εργαστήρι που την έφτιαξε στην Αμερική και κοστίζέι 15.οοο δολάρια. Αν είχα τέσσερις τέτοιες μασκούλες-60.000 δολάρια δηλαδή-θα έκανα πολύ ωραία πράγματα, όπως μια ταινία. Σουρεαλιστική, στο δικό μου στυλ, με μιμήσεις αλλά με σενάριο κανονικό. Και μόνο που θα λέγαμε ότι οι μάσκες είναι από τον ίδιο make up artist στο Λος Άντζελες, θα γινόταν ντόρους. Σκεφτόμαστε ότι ζούμε σε εποχές κρίσης αλλά δεν είναι έτσι. Διότι υπάρχουν κάποιοι που χρηματοδοτούν ταινίες σε κάποιους και σπαταλάνε μέχρι και 500.000 ευρώ. Ψάξε να δεις τις ταινίες της τελευταίας πενταετίας, -ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε- και πόσο γυρίστηκε η καθεμία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved