Βασίλης Καρράς: Μετακομίζει το fan club λόγω… χωρητικότητας
Showbiz

Βασίλης Καρράς: Μετακομίζει το fan club λόγω… χωρητικότητας

Βρήκαν άλλη στέγη, αφού δεν χωρούσαν τα μέλη του fan club. 

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, που βέβαια έχει αναρίθμητους θαυμαστές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχει συσπειρώσει με τη φωνή του μια μεγάλη ομάδα Ηρακλειωτών. Μάλιστα, θέλησαν να δώσουν και επίσημη υπόσταση στον θαυμασμό τους, ιδρύοντας fan club με καταστατικό, έδρα και ό,τι άλλο απαιτεί ένα σωματείο!

Η κίνηση των φίλων του Βασίλη Καρρά βρήκε πολλούς υποστηρικτές που την αγκάλιασαν, με αποτέλεσμα το πρώτο γραφείο του club να αποδειχθεί μικρό για να τους χωρέσει! Σύμφωνα με το cretapost, το club άδειασε το γραφείο της οδού Γερωνυμάκη και μεταφέρεται σε μεγαλύτερο, για να στεγαστεί με περισσότερη άνεση.

Χαρακτηριστικό της δυναμικής του, που αποτυπώνεται και στη σελίδα του στο facebook, την οποία ακολουθούν 110.000 χρήστες! Εκεί δημοσιεύονται όλα τα νέα του Μακεδόνα καλλιτέχνη, καθώς αποτελεί την επίσημη σελίδα θαυμαστών του. Και ο ίδιος βέβαια έχει δώσει το «παρών» στην «καρδιά» των θαυμαστών του, κατά τη διάρκεια επισκέψεών του στην Κρήτη. Στη νέα στέγη τους, τα μέλη του club θα μπορούν με την άνεσή τους να απολαμβάνουν τη φωνή του αγαπημένου τους Βασίλη και βέβαια αναμένεται να γίνει πανικός σε μελλοντική επίσκεψή του, καθώς θα κληθεί να κάνει και τα εγκαίνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved