Στηβ Ντούζος:  «Δεν κάνω... ταρζανιές που κάνουν άλλοι σύζυγοι»
Showbiz

Στηβ Ντούζος: «Δεν κάνω... ταρζανιές που κάνουν άλλοι σύζυγοι»

Για τα ακραία περιστατικά θαυμασμού αλλά και για τον γάμο του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Στηβ Ντούζος

Θυμάσαι κάποιο υπερβολικό περιστατικό θαυμασμού;
«Εγώ ήμουν χαβαλές και δεν έζησα ό,τι ο Σταμάτης (σ.σ.: Γαρδέλης), που τρελαίνονταν γι’ αυτόν τα κοριτσάκια και λιποθυμούσαν. Το ίδιο γινόταν και για τον Παύλο (σ.σ.: Ευαγγελόπουλος) και τον Πάνο (σ.σ.: Μιχαλόπουλος). Θυμάμαι, πηγαίναμε στα πάρτι και γινόταν χαμός. Μου έχουν τραβήξει μαλλιά, με έχουν τραβήξει από τη ζώνη, μου έκαναν διάφορα. Ο Σταμάτης δημιουργούσε καψούρες στις κοπέλες, εμένα με γούσταραν και αγόρια και κορίτσια. Θυμάμαι να έρχονται τα γράμματα με τα τσουβάλια. Κάθε εβδομάδα πεντακόσια με χίλια γράμματα έρχονταν όχι μόνο σ’ εμένα, αλλά και στην Τέτα»

Με τόσες εκδηλώσεις θαυμασμού, πώς βρέθηκες παντρεμένος; Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε στην Αννα Μαρία και... ενέδωσες σε έναν γάμο;
«Οταν γνώρισα την Αννα Μαρία ήμουν σε μια περίοδο που έλεγα «δεν παντρεύομαι»! Γνωρίζοντάς την, όμως, διαπίστωσα ότι ήταν ένα παιδί -γιατί έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας- έτοιμο για σπίτι, για να δημιουργήσει οικογένεια. Είχε όλα αυτά που θέλω εγώ από τον άνθρωπο που θα βρίσκεται δίπλα μου: Με ανέχεται γιατί είμαι περίεργος τύπος»

Εγινες και σωστός οικογενειάρχης...
«Νομίζω πως ναι! Είμαι μονογαμικός και, επειδή τα έζησα έντονα όλα, τώρα χαίρομαι κάθε δεκαετία που έρχεται. Τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαι με τη γυναίκα μου μεγαλώνω τα παιδιά μου και το χαίρομαι πολύ. Δεν κάνω... ταρζανιές που κάνουν άλλοι σύζυγοι», λέει στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved