Ελένη Καρποντίνη-Βασίλης Λιάτσος: Στο νοσοκομείο με τον γιο τους. Τι συνέβη;
Showbiz

Ελένη Καρποντίνη-Βασίλης Λιάτσος: Στο νοσοκομείο με τον γιο τους. Τι συνέβη;

Ώρες αγωνίας έζησαν πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος μετά από ένα απρόσμενο ατύχημα που οδήγησε τον μόλις 17 μηνών γιο τους στο νοσοκομείο.

Οι περισσότερες έρευνες λένε πως το μεγαλύτερο ποσοστό των παιδικών ατυχημάτων γίνεται εντός του σπιτιού και το ζευγάρι των δύο δημοσιογράφων το έζησε αυτό με τον πιο δύσκολο για κάθε γονιό τρόπο.

Σε μια ανύποπτη στιγμή πριν λίγα βράδια ο μικρός Αιμίλιος, σκόνταψε μέσα στο σπίτι κρατώντας στο χέρι του ένα παιχνίδι και έπεσε στο πάτωμα από το ύψος του. Όπως πέφτουν σχεδόν καθημερινά όλα τα παιδιά της ηλικίας του που εξερευνούν τον κόσμο και είναι συνήθως ασταμάτητα.

Αμέσως και οι δύο έτρεξαν στο πιτσιρίκι τους που έκλαιγε γοερά αν και δεν φαινόταν να έχει χτυπήσει, τουλάχιστον σε επίπεδο πληγής ή μελανιάς πουθενά. Το ασταμάτητο κλάμα του μικρού, όμως, τους οδήγησε άρον άρον στα επείγοντα του νοσοκομείου για έναν εξονυχιστικό έλεγχο. Νέοι γονείς, ανήσυχοι για το παιδάκι τους, προσπάθησαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο.

Κι εκεί οι ακτινογραφίες έδειξαν πως τελικά ο πιτσιρίκος τους είχε πέσει τόσο άτσαλα που έσπασε την κλείδα του. Ένα δύσκολο σημείο που δεν παίρνει τίποτα άλλο εκτός από ακινησία και προσοχή, όπως τους συνέστησαν οι γιατροί, για να θρέψει όσο γίνεται καλύτερα.

Πώς όμως να κρατήσεις ένα 17 μηνών παιδί ακίνητο; Και οι δύο, έχοντας ξεπεράσει την αγωνία των πρώτων ωρών, τώρα έχουν επικεντρωθεί στο να βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον μικρούλη τους να αναρρώσει. Από εμάς πολλά περαστικά και γρήγορα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved