Νίκη Λάμη: Η συγκατοίκηση, η πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ και η λαχτάρα για παιδί
Showbiz

Νίκη Λάμη: Η συγκατοίκηση, η πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ και η λαχτάρα για παιδί

Οι ηθοποιός Νίκη Λάμη και ο σύντροφός της Χρήστος Μεταλληνός µένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη, αλλά όπως εξηγεί εκείνη δεν σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Μένουµε µαζί, αλλά δεν σκέφτοµαι να προχωρήσω σε γάµο. ∆εν είµαι από τις γυναίκες που λένε “όχι, δεν θέλω παιδί”. Θέλω πάρα πολύ ένα παιδί, αλλά τη συγκεκριµένη περίοδο και µε τις συνθήκες της ζωής µου δεν το σκέφτοµαι καθόλου. Θέλω να ζω την κάθε µέρα και προγραµµατίζω το κοντινό µέλλον και όχι το µακρινό» δηλώνει στη Real η ηθοποιός. Στο αν αυτό σηµαίνει ότι έχει αρνηθεί την πρόταση να παντρευτούν, απαντά: «Οχι, δεν µου έχει κάνει πρόταση γάµου. Τον εαυτό µου δεν τον έχω σκεφτεί έτσι, αν και επί δύο χρόνια σε µια παράσταση φορούσα επί σκηνής νυφικό. Μικρή τα σκεφτόµουν όλα αυτά, ήµουν πολύ ροµαντική αλλά στην πορεία άλλαξα τρόπο σκέψης. Για µένα είναι πιο σηµαντικό να ζω µε αρµονία και επικοινωνία µε τον άνθρωπό µου παρά να βάλω νυφικό. Φαντάζοµαι πως όταν νιώσω απόλυτα καλυµµένη, τότε ίσως θελήσω και να το βάλω».
Η ίδια απολαµβάνει το ρόλο της στο θέατρο επί σκηνής µαζί µε τον Γιάννη Τσιµιτσέλη, τη Νικολέττα Βλαβιανού, τη Μαρία Φιλίππου, τον Παύλο Ευαγγελόπουλο και τη ∆ήµητρα Στογιάννη. «Παίζω για δεύτερη χρονιά στην παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου. Υποδύοµαι µια κοπέλα που εµφανίζεται ξαφνικά σε µια οικογένεια τη στιγµή που ένας άνθρωπος έχει αποχωρήσει από τη ζωή. Αν και στην αρχή θρηνεί µαζί τους, αποκαλύπτεται πως έχει έρθει για να διεκδικήσει κάποια χρήµατα που πιστεύει ότι της ανήκουν. Είναι µια µαύρη κωµωδία και αφήνουµε την εξέλιξη των πραγµάτων στην κρίση του θεατή, υπάρχουν παρεξηγήσεις και ανατροπές», λέει η Νίκη Λάµη, η οποία παράλληλα µε το θέατρο κάνει πρόβες για τη νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη. «Υποδύοµαι µια δηµοσιογράφο την οποία στέλνει το αφεντικό της να ανακαλύψει ένα σκάνδαλο. Στο τέλος υπάρχει µια ανατροπή στον ρόλο και η αλήθεια είναι πως αυτό µου κέντρισε το ενδιαφέρον. Μαζί µου είναι η Μπέσυ Μάλφα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κώστας Αποστολάκης και πολλοί άλλοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved