Ανθή Βούλγαρη: «Θέλω να έχω και κλαρίνα στον γάμο μου»
Showbiz

Ανθή Βούλγαρη: «Θέλω να έχω και κλαρίνα στον γάμο μου»

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Ανθή Βούλγαρη.

«ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. Υποβλήθηκα σε κρανιοτομή για να μου αφαιρέσουν έναν καλοήθη όγκο από το κεφάλι. Βρίσκομαι ακόμα σε φάση ανάρρωσης, αλλά έχω ξεκινήσει να μπαίνω στο πρόγραμμα της καθημερινότητας. Μότο μου πλέον είναι «κάνε αυτό που αγαπά η ψυχή σου» και σκοπός μου να βοηθάω έστω και ψυχολογικά ανθρώπους με τέτοιου είδους θέματα.

ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥ, αφού αυτές είναι οι σπουδές μου, ενώ έχω εξειδίκευση στα θέματα που αφορούν τη Μεσόγειο και την τρομοκρατία, Σιχαίνομαι τη σοβαροφάνεια. Στόχος μου, είναι να κάνω κάποια στιγμή μια εκπομπή η οποία θα καταπιάνεται με θέματα της αληθινής ζωής.

ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ που έχουμε χωρίσει τη δημοσιογραφία σε ενημερωτική και lifestyle. Όλα είναι ρεπορτάζ και όλα είναι σοβαρά αν τα χειριστείς αναλόγως. Στη διάρκεια της επαγγελματικής μου θητείας έχω πάει δύο φορές Αυτόφωρο και τις δύο φορές το δικαστήριο με αθώωσε. Το όνομα μου είναι στο βιβλίο Γκίνες γιατί παρουσίασα στον Βόλο το συρτάκι που χορεύτηκε με τους περισσότερους χορευτές στον κόσμο!

ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ, τη Λάρα Μου την έκανε δώρο το περασμένο καλοκαίρι ο σύντροφος μου και μου έχει «ξεκλειδώσει» τις πιο ευαίσθητες πτυχές του εαυτού μου.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ και θέλω όταν παντρευτώ να φορέσω νυφικό, να γίνει σε εκκλησία και όλα όσα θεωρούνται... μπανάλ για την εποχή μας. Ιδανικά, θέλω να έχω και κλαρίνα και να γλεντάμε μέχρι το πρωί.»

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved