Λάζαρος Βασιλείου: «Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι γίνεται αύριο»
Showbiz

Λάζαρος Βασιλείου: «Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι γίνεται αύριο»

Ο Λάζαρος Βασιλείου, που υποδύεται τον Σάκη στην σειρά «Το Τατουάζ», δηλώνει πως του αρέσουν τα παιδιά και πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια.

«Μου αρέσουν τα παιδιά και ναι, θα ήθελα να κάνω... Το αν είμαι έτοιμος αυτή τη στιγμή για κάτι τέτοιο, δεν το γνωρίζω. Αλλά νομίζω πως κανείς δεν πρόκειται να κάνει οικογένεια περιμένοντας πότε θα αισθανθεί πως είναι έτοιμος» τόνισε στο Mytv.

-Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που βάζουν ένα χρονικό όριο, λέγοντας για παράδειγμα πως μέχρι την συγκεκριμένη ηλικία θα ήθελα να έχω γνωρίσει τον άνθρωπο μου και να κάνω οικογένεια... Εσένα στα δικά σου πλάνα υπάρχει αυτό;

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι στη ζωή μας τυχαίνει να ερωτευθούμε πολύ και να αγαπήσουμε δυνατά λίγες φορές. Μία, δύο το πολύ. Εμένα μου έχει συμβεί αυτό μία φορά στη ζωή μου. θέλω να πιστεύω ότι το σύμπαν μου φυλάει ακόμα μία... Οπότε δεν προγραμματίζω, ότι για παράδειγμα μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να κάνω οικογένεια, γιατί μου έχει δείξει η ζωή μέχρι σήμερα να μην κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια, καθώς δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι γίνεται αύριο. Κοιτάω μόνο το παρόν και το πως είμαι τώρα.»

-Υπάρχει κάτι που σε στιγμάτισε και μου το λες αυτό;

«Ναι, είχα αρκετές εμπειρίες όχι μόνο μία... θα μπορούσα να σου πω ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχω καταλάβει σε πολύ μεγάλο βαθμό ότι η ζωή μας είναι πολύ μικρή και πολύ εύθραυστη για να μπορώ εγώ να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved