Στέλιος Κρητικός: Το σοβαρό τροχαίο και οι δύσκολες ώρες που έζησε
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: Το σοβαρό τροχαίο και οι δύσκολες ώρες που έζησε

Ο Στέλιος Κρητικός πέρασε δύσκολες ώρες και ήταν ο λόγος που απείχε από το θέατρο και δεν συνεργάστηκε με τον κουμπάρο του Μάρκο Σεφερλή. Τι του συνέβη;

Η σχέση σου με τον Μάρκο Σεφερλή πώς είναι;

Η σχέση μου με τον Μάρκο είναι όπως δύο κουμπάροι που έχουν απομακρυνθεί από την ίδια δουλειά που έκαναν, ενώ περνούσαν 20 ώρες το 24ωρο μαζί. Είμαστε μία χαρά, απλώς είμαστε μακριά.

Πώς αποφάσισες να μη συνεργαστείς μαζί του;

Ήταν δύσκολο. Απλώς συνέβησαν κάποια πράγματα στη ζωή μου που ήθελα να αλλάξω λίγο τα δεδομένα μου. Η αρχική μου σκέψη ήρθε όταν συνέβη ένα πολύ δύσκολο περιστατικό στους γονείς μου: είχαν ένα τροχαίο ατύχημα, ήταν πολύ σοβαρά και οι δύο, ενώ εγώ εκείνη τη στιγμή είχα πρόβα τζενεράλε, στο θέατρο «Περοκέ» τότε. Μου τηλεφώνησε ο αδελφός μου και μου είπε ότι οι γονείς μας δεν ήταν καλά κι έπρεπε να πάω κοντά τους. Του είπα: «Δεν μπορώ να φύγω, είμαι στο θέατρο, έχω πρεμιέρα αύριο». Αισθανόμουν ότι ήμουν πάρα πολύ εγκλωβισμένος και ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα την ανάγκη να δώσω στον εαυτό μου το χρόνο να δω τους ανθρώπους που αγαπάω και που με αγαπάνε, που τους θέλω πολύ, την οικογένεια μου. Το υποσχέθηκα στον εαυτό μου και το αποφάσισα, οπότε, όταν ήρθε το καλοκαίρι, δεν το σκέφτηκα πολύ ότι δεν θα δουλέψω φέτος, γιατί η πρώτη ανάγκη είναι πέρα από τη δουλειά, να βλέπω τα παιδιά μου. Συνέβη και με τον πεθερό μου, να κάνει ένα τριπλό μπάι-μπας, οπότε, μου ήρθαν δύο απανωτά προβλήματα υγείας σε πολύ δικούς μου ανθρώπους και αγαπημένους. Το περασμένο καλοκαίρι το αφιέρωσα σ’ εκείνους και ήταν ένα από τα ωραιότερα της ζωής μου.

Πώς είναι τώρα οι γονείς σου;

Δόξα τω θεώ, είναι καλά. Η μητέρα μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά, ακόμα και πριν από λίγο καιρό είχε προβλήματα μετά δόντια της, πού είχε χτυπήσει. Ήταν μεγάλο μάθημα κι έπρεπε να πάρω τις αποφάσεις μου να δείξω τι άνθρωπος είμαι.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved