Καταιγίδα: Οι πρωταγωνίστριες της σειράς μιλούν για το ρόλο τους
Showbiz

Καταιγίδα: Οι πρωταγωνίστριες της σειράς μιλούν για το ρόλο τους

Οι τέσσερις πρωταγωνίστριες της σειράς «Καταιγίδα» φωτογραφήθηκαν και μίλησαν για τους ρόλους τους στη σειρά.

H Νίκη Δραγούμη, η Ελένη Μπουκουβάλα, η Κρίστη Παπαδοπούλου και η Μαριάννα Σάντη μιλούν για τη δική τους «Καταιγίδα».

Νίκη Δραγούμη:

Μίλησε μας για το ρόλο που θα υποδύεσαι στη σειρά "Καταιγίδα"…

Στην «Kαταιγίδα» υποδύομαι τη Ζωή. Μια ερωτευμένη γυναίκα που ζει αυτό που λέμε "αιώνια αγάπη". Μια αγάπη που δεν τελειώνει ποτέ και με τίποτα. Την αληθινή αγάπη. Δεν είναι σαν το πάθος του Παύλου και της Ελπίδας. Τον Ορέστη και τη Ζωή τους ενώνει κάτι πιο ουσιαστικό. Ένα ψέμα που της λέει ο Ορέστης για να την κρατήσει κοντά του πριν από χρόνια είναι ικανό να τους χωρίσει, αλλά μία συνάντησή τους τους φέρνει ξανά μαζί. Θα τη δούμε να συγχωράει και να προσπαθεί να ξεπεράσει όλες τις αμφιβολίες που της δημιουργούν τα ψέματα του Ορέστη. Να έρχεται σε σύγκρουση με τον εαυτό της και τα πιστεύω της, για να ζήσει με πάθος κοντά στον άνθρωπο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ.

Στο ρόλο σου βλέπεις κοινά με τον χαρακτήρα σου;

Ένα κοινό που θα έλεγα ότι έχω με τη Ζωή, είναι ότι δεν αντέχω να αποφασίζουν άλλοι για μένα. Θέλω να έχω όλα τα δεδομένα μπροστά μου, να τα ζυγίζω και να παίρνω την απόφασή μου. Πόσο μάλλον να μου κρύβουν πράγματα

Στη σειρά εγκαταλείπεις τον σύντροφό σου για ένα ψέμα. Στην πραγματικότητα θα τον συγχωρούσες, αν ανακάλυπτες ότι σου είπε ψέματα;

Σίγουρα η πρώτη μου αντίδραση δεν θα ήταν και η καλύτερη, βέβαια εξαρτάται και από το «ψέμα». Αν ήμουν ερωτευμένη μαζί του όμως νομίζω πως θα τον συγχωρούσα, γιατί δεν θα άντεχα στην ιδέα να είμαι μακριά του! Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τον ταλαιπωρούσα επειδή δύσκολα θα τον ξανά εμπιστευόμουνα.

Ελένη Μπουκουβάλα:

Ποιο ρόλο θα υποδύεσαι στη σειρά;

Φέτος υποδύομαι την Ελπίδα, μια κοπέλα που έχει ορκιστεί να εκδικηθεί τον άνθρωπο που πιστεύει ότι ευθύνεται για το θάνατο των γονιών της. Μεγάλωσε από μικρή σε ορφανοτροφείο, γεγονός που την έκανε σκληρή και απόμακρη. Ο μόνος άνθρωπος που την έκανε έστω και για λίγο να μην τη νοιάζει τίποτε άλλο πέρα από την ευτυχία της, είναι ο πλέον ακατάλληλος, καθώς προς έκπληξή της, είναι αδελφικός φίλος του αρραβωνιαστικού της.

Στο ρόλο σου αναγνωρίζεις πτυχές του χαρακτήρα σου;

Εκ πρώτης όψεως δεν έχω καθόλου κοινά. Η Ελπίδα είναι πολύ κλειστή, εκδικητική και λειτουργεί κυρίως με τη λογική. Έχει απωθημένα λόγω της έλλειψης οικογενειακού περιβάλλοντος και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τα όποια θετικά της αισθήματα. Εγώ αντίθετα επιδιώκω να είμαι μονίμως χαμογελαστή και δοτική. Μου αρέσει να γελώ με τον εαυτό μου. Και πολύ σπάνια φορώ τόσο στενά ρούχα! Παρόλα αυτά έχει μέσα της τόσο πάθος, τόση αγάπη που αν τα ξεκλειδώσει μπορεί να τα διαλύσει όλα εξαιτίας τους. Σε αυτό προσπαθώ να πατήσω, στον εσωτερικό της δυνατό κόσμο.

Στη σειρά θα σε δούμε να απατάς το σύζυγό σου με τον καλύτερό του φίλο. Στην πραγματική ζωή υπήρξες ποτέ η άπιστη σε μία σχέση;

Έχω κάνει λάθη, τα οποία φρόντισα είτε να διορθώσω, είτε να υποστηρίξω. Σε παράλληλη σχέση όμως, ή σε κάτι τόσο περίπλοκο όπως αυτό δεν μπήκα και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μπω ποτέ. Το βρίσκω ψυχοφθόρο και ανούσιο.

Μαριάννα Σάντη:

Ποιο ρόλο θα υποδύεσαι στη σειρά;

Στη νέα κοινωνική σειρά "Καταιγίδα" του ΣΙΓΜΑ θα υποδύομαι την Ιόλη. Μια κοπέλα που έχασε σε νεαρή ηλικία τους γονείς της και που την έχει μεγαλώσει ο παππούς της, Γεράσιμος. Η Ιόλη είναι μια κοπέλα που ζει έρωτες και καταστάσεις μέσα από τους ήρωες των βιβλίων που διαβάζει. Ο αληθινός έρωτας δεν θα αργήσει να της κτυπήσει την πόρτα και να παραδοθεί σε ένα πάθος που άλλοτε θα είναι γλυκό και άλλοτε πικρό.

Ο ρόλος σου συνταυτίζεται με πτυχές του χαρακτήρα σου;

Μέχρι τώρα πολύ λίγες πτυχές του δικού μου χαρακτήρα, ταιριάζουν με τον χαρακτήρα της Ιόλης. Ίσως στη συνέχεια ανακαλύψω περισσότερες. Εξάλλου δεν μου αρέσει να έχω κοινά στοιχεία με τους χαρακτήρες που υποδύομαι.

Κρίστη Παπαδοπούλου:

Ποιο ρόλο θα υποδύεσαι στη σειρά;

Υποδύομαι την Ελένη, μια μονογονέα που παλεύει για τη ζωή! Έχει φύγει από την Κύπρο λόγω κάποιων συνθηκών, όπως θα δείτε στην αρχή της εξέλιξης της σειράς και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, εργάζεται σε ένα βιβλιοπωλείο ώστε να μπορεί να φροντίζει την 4χρονη κόρη της, Μαριάννα!

Στο ρόλο σου βλέπεις κοινά με τον χαρακτήρα σου;

Και εγώ όταν έφυγα Θεσσαλονίκη πήγα! Προφανώς για διαφορετικούς λόγους, αλλά ο προορισμός είναι ο ίδιος! Δεν έχω παιδί, οπότε αναγκαστικά με βγάζει αρκετά εκτός από τα δεδομένα του ρόλου! Παρόλα αυτά η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που παλεύει για τη ζωή και κάνει τα πάντα για να προστατεύει τους ανθρώπους που αγαπά... αυτό νομίζω είναι και το κοινό μας σημείο!

Στη σειρά υποδύεσαι μία γυναίκα που εγκαταλείπει ξαφνικά τον σύντροφο της χωρίς να του πει γιατί. Θα το έκανες ποτέ αυτό στο σύντροφό σου;

Όταν αγαπάς πολύ, μπορεί να κάνεις τα πάντα. Αξίζει τελικά; Κανείς δεν ξέρει πριν το πράξει...

Πηγή: ΟΚ Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved