Δημήτρης Βλάχος: «Όχι, δεν έχουµε χωρίσει µε τον Πολίν. Έχουµε ελεύθερη σχέση»
Showbiz

Δημήτρης Βλάχος: «Όχι, δεν έχουµε χωρίσει µε τον Πολίν. Έχουµε ελεύθερη σχέση»

Καλά κρατεί ο θυελλώδης έρωτας του πολυτάλαντου Δημήτρη Βλάχου και της µαύρης «γαζέλας» από την Καραϊβική Πολίν Μίτσελ. Οπως πρώτη είχε αποκαλύψει η Real, το ζευγάρι είναι µαζί από το 2013 όταν ο γυµναστής, ηθοποιός και παρουσιαστής βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, όπου ζει η Πολίν. 

Αν και κρατά χαµηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, όταν πριν από λίγες ηµέρες κυκλοφόρησε δηµοσίευµα που τον ήθελε να έχει χωρίσει (και δη οριστικά), σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαµε µαζί του, αποκάλυψε: «Οχι, δεν έχουµε χωρίσει µε τον Πολίν. Εχουµε ελεύθερη σχέση. Λόγω των ανειληµµένων υποχρεώσεών µας, εκείνη στη Νέα Υόρκη και εγώ εδώ, δεν µπορούµε να είµαστε µαζί όπως τα κλασικά ζευγάρια, αλλά µε το που δίνεται η ευκαιρία βρισκόµαστε ο ένας κοντά στον άλλον. Είναι ξεχωριστό πλάσµα και περνάµε τέλεια», ξεκαθάρισε ο ίδιος, ο οποίος διατηρεί το δικό του γυµναστήριο που ειδικεύεται στο CrossFit.
Η αθλήτρια αλλά και δασκάλα fitness είχε κλέψει την καρδιά του ∆ηµήτρη µε το άψογο σώµα της, την πληθωρική προσωπικότητά της και την ολοφάνερη γοητεία της. Κάποια στιγµή, µάλιστα, τον είχε κάνει να σκεφτεί να µετακοµίσει στη Νέα Υόρκη, όπου είχε προτάσεις για να δουλέψει ως γυµναστής, αλλά και για να κάνει δοκιµαστικά ως ηθοποιός.
Τελικά, όµως, οι υποχρεώσεις του εδώ και η ζεστή σχέση που έχει µε την οικογένειά του τον έκαναν να αφήσει πίσω του την Πολίν. Επέστρεφε για να τη βρει ανά τακτά διαστήµατα ή την υποδεχόταν εδώ στα ταξίδια που κάνει στη χώρα µας, την οποία λατρεύει. Οι δυο τους απολαµβάνουν τις συναντήσεις τους και τη σχέση τους, χωρίς να αγχώνονται και χωρίς να βάζουν «ταµπέλες» και «πρέπει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved