Γιώργος Βάλαρης: «Η Μαρία Κορινθιού πληρώνει την οµορφιά της»
Showbiz

Γιώργος Βάλαρης: «Η Μαρία Κορινθιού πληρώνει την οµορφιά της»

Τόσος ντόρος έγινε για την αποκαλυπτική εμφάνιση της Μαρία Κορινθίου στη σκηνή για την παράσταση "Γοργόνες και Μάγκες" και ο Γιώργος Βάλαρης, ένας εκ των βασικότερων συντελεστών της, μιλάει για αυτό... 

Η Μαρία Κορινθίου υπέστη µπούλινγκ για την τολµηρή, όπως είπαν, εµφάνισή της στις πρώτες παραστάσεις του έργου «Γοργόνες και µάγκες».

Τι «έκρηξη» σεµνοτυφίας ήταν αυτή! Το βρήκα τραβηγµένο από τα µαλλιά όλο αυτό, αλλά -για να νιώσει καλύτερα και η Μαρία- κάναµε λιγότερο αποκαλυπτικό το ρούχο που φορούσε σε ένα χορευτικό.

Γενικά της «την πέφτουν» πολύ άγρια.

Πόσο άκοµψο κι άδικο είναι όλο αυτό για ένα ταλαντούχο κορίτσι που δουλεύει σκληρά… Πληρώνει την οµορφιά της - ξέρεις, υπάρχει ένας «ρατσισµός» τύπου «ας την πέσουµε στις ωραίες». Τους πειράζει που είναι και ωραία και ταλαντούχα. Πάντα υπήρχε αυτό, αν κοιτάξεις πίσω. Ενας «ρατσισµός» στην οµορφιά. Τραγικό!

Μιας και µιλάµε για επιθέσεις, δέχτηκες κι εσύ «µπούλινγκ» που «τόλµησες», όπως είπαν, να ανεβάσεις στη σκηνή ένα µιούζικαλ που έχει αφήσει εποχή.

∆εν πρέπει να ανεβάζουµε κανένα µιούζικαλ ή άλλο έργο που έγραψε ιστορία παλιά; Τόσα µιούζικαλ ξένα που ανεβαίνουν ξανά και ξανά δεν τους ενοχλούν; Τόσα έργα κάθε χρόνο. Τους ενοχλεί που ανέβασα παλιά, αγαπηµένα µιούζικαλ και προσφέρω χαρά στον κόσµο; Γιατί τόση κακεντρέχεια; Επειδή δεν ανήκω στα «κυκλώµατα» που «πρωταγωνιστούν» στον χώρο; Επειδή γεµίζουµε το «Μπρόντγουεϊ»; Ενοχλεί η επιτυχία µας; Ας πιουν... ξίδι (σ.σ.: γελάει)!

Εχεις φάει «τρικλοποδιές» µέχρι σήµερα;

Και µέχρι σήµερα, και σήµερα τρώω και αύριο θα τρώω, για τον λόγο που σου είπα πριν. ∆εν ανήκω σε «κλίκες»-«κυκλώµατα» και... τολµάω να φέρνω κόσµο στο ταµείο! Ναι, έχω φάει πολλές «τρικλοποδιές», αλλά -όπως βλέπεις- σηκώνοµαι ξανά και προχωρώ µπροστά. Μαθαίνεις να ζεις µε αυτές. ∆εν µου χαρίστηκε ποτέ τίποτα, πάλεψα µόνος µου και κέρδισα ό,τι κέρδισα µέσα από πολύ σκληρή δουλειά! Αλίµονο αν «µάσαγα» στις κακεντρέχειες και στις «τρικλοποδιές».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved