Βάσια Παναγοπούλου: «Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Έχω να κοιμηθώ πέντε μέρες»
Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: «Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Έχω να κοιμηθώ πέντε μέρες»

Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε η Βάσια Παναγοπούλου μετά το περιστατικό ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

Η ιδιοκτήτρια του Θεάτρου Χυτήριο στο οποίο ανέβαινε η παράσταση Πετάει Πετάει δήλωσε στο Secret: «Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, έχω να κοιμηθώ πέντε ημέρες, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου από την πρώτη στιγμή πού έμαθα τα γεγονότα να τα διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα και συμβιβαστικά μπορούσα. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Η υπόθεση θα τραβήξει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Εγώ δεν μπορώ να βγάλω απόφαση, γιατί δικαστήριο δεν είμαι, οφείλω όμως, πρώτον, να ακούσω τη Σοφία Παυλίδου, η οποία μου δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της διότι δεν μπορεί να βρεθεί επάνω στη σκηνή με τον Μάνο Παπαγιάννη»

Συνέχισε λέγοντας πως έχει «τη δήλωση του Μάνου ότι όντως υπήρξε κάποιο επεισόδιο, όχι ξυλοδαρμός, αυτός το αρνείται, όμως και μόνο που έχει γίνει κάποιο επεισόδιο στο θέατρο μου και μόνο που κάποιος ηθοποιός μου παραδέχεται ότι έγινε ένα φραστικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να εισβάλει στο καμαρίνι και να παραβιάσει τον ιδιωτικό χώρο της συναδέλφου του, εγώ έχω να λάβω υπ' όψιν μου με βάση αυτά τα δεδομένα το συμφέρον των εργαζομένων της παράστασης, των εργαζομένων του θεάτρου και να βάλω τα πράγματα».

«Τέτοια συμπεριφορά για μένα είναι μη αποδεκτή», συμπληρώνει η κυρία Παναγοπούλου, για να προσθέσει: «Οφείλουμε να διδάσκουμε πολιτισμό». Επίσης, εξηγεί πόσο πολύ εκτιμά τον Μάνο Παπαγιάννη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως 6εν θα κοιτάξει το καλό του συνόλου. «Ο Μάνος είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση μου. Η παράσταση "Πετάει, Πετάει" παίζεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. και, ενώ έχει αλλάξει όλος Ό θίασος, ο μόνος που παρέμενε ήταν ο Μάνος Παπαγιάννης. Αυτό και μόνο αποδεικνύει το πόσο εκτιμώ το ταλέντο του και το πόσο καλός θεωρώ ότι ήταν στον ρόλο του. Ομως, το καλό του συνόλου μπορεί να μας αναγκάζει να πάρουμε μια απόφαση που είναι δύσκολη και σκληρή» καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved