Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκαλύπτει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκαλύπτει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή»

Οι συχνές έξοδοι, τα κοινά φωτογραφικά στιγµιότυπά τους, στα οποία φαίνονται ιδιαιτέρως διαχυτικοί µεταξύ τους, αλλά και οι ψίθυροι που ακούγονται το τελευταίο διάστηµα ενισχύουν τις φήµες πως η άλλοτε σιδηρά κυρία των δηµοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη και ο γοητευτικός ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. 

Η επικοινωνιολόγος και ραδιοφωνική παραγωγός του Love Radio 97,5, και ο γοητευτικός ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό κάνουν πολύ στενή παρέα. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τους δυο τους, ανήµερα της ονοµαστικής εορτής του ηθοποιού, µαζί µε καλούς τους φίλους να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εµφανίζονται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Θανάσης Αλευράς. Οι δυο τους κάθονταν δίπλα-δίπλα, συχνά αποµονώνονταν από την υπόλοιπη παρέα και, ψιθυρίζοντας ο ένας στο αυτί του άλλου, έδειχναν να περνούν πολύ καλά. Τα γέλια και τα πειράγµατα που έκαναν µεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς µαρτυρούσαν µια ιδιαίτερη οικειότητα, που µόνο σε δύο καλούς φίλους δεν παρέπεµπε. «Το έχω πει πολλές φορές πως τα τελευταία χρόνια δεν είµαι σχεδόν ποτέ µόνη στην προσωπική µου ζωή», παραδέχεται στην Real η Κατερίνα Γκαγκάκη και συνεχίζει: «Αυτό το διάστηµα είµαι πολύ καλά, αλλά δεν θέλω να µιλώ για την προσωπική µου ζωή. ∆εν την κρύβω, αλλά θεωρώ πως αυτό που θέλω να προβάλλω είναι η δουλειά µου µέσα από την εταιρεία δηµοσίων σχέσεων και τα πρότζεκτ που αναλαµβάνω και όχι τα προσωπικά µου».

Η επιτυχηµένη επικοινωνιολόγος έχει ένα βαρύ καθηµερινό πρόγραµµα. Εκτός από τη ραδιοφωνική της εκποµπή, πραγµατοποιεί συνεχώς επαγγελµατικές συναντήσεις για την καλύτερη προβολή των πελατών που έχει αναλάβει η εταιρεία της. Οσοι τη συναναστρέφονται γνωρίζουν πως αφιερώνει τις περισσότερες ώρες της ηµέρας στη δουλειά της, την οποία αγαπάει πολύ.
Οσο για τον ηθοποιό, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη και τον γνωρίσαµε µέσα από τον ρόλο του Αλέξη στην επιτυχηµένη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», επιστρέφει και πάλι στο κανάλι του Αµαρουσίου, αυτή τη φορά κάνοντας guest εµφάνιση στην επιτυχηµένη κωµική σειρά «Κάτι χωρισµένα παλικάρια».
Εκεί υποδύεται τον Ρένο, µοντέλο και κολλητό του Αγγελου, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργης Κοντοπόδης. Η εµφάνιση του Γιάννη στη σειρά αναµένεται να φέρει πολλές ανατροπές, αφού διαταράσσει τις ισορροπίες της σχέσης του Αγγελου µε τον Μηνά, τον οποίο υποδύεται ο Νίκος Μουτσινάς. Παράλληλα, ο Γιάννης Κουκουράκης πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Μπολιβάρ», που παρουσιάζεται στο Θέατρο του Νέου Κόσµου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved