Γιάννης Ποιμενίδης: «Θα ήταν υπέροχο να μου προταθεί ένας ρόλος πολύ διαφορετικός»
Showbiz

Γιάννης Ποιμενίδης: «Θα ήταν υπέροχο να μου προταθεί ένας ρόλος πολύ διαφορετικός»

Τον είχαμε δει στην «Εκδρομή», αλλά δεν ήταν αυτή η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση...

«Εμφανίστηκα στο τελευταίο επεισόδιο στο «Νησί». Μία ολιγόλεπτη συμμετοχή», αποκαλύπτει ο Γιάννης Ποιμενίδης στο Tv Έθνος.
Την εμφάνιση του θα την άλλαζες ριζικά για κάποιον ρόλο; «Φυσικά. Είναι το ζητούμενο να αλλάζεις. Θα ήταν υπέ¬ροχο να μου προταθεί ένας ρόλος πολύ διαφορετικός από ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Θα ήθελα κάτι στο άλλο άκρο. Να το πιάσεις από αλλού. Ιδανικά, θα άλλαζα την εμφάνιση μου»

Αλλαγή και μέσα και έξω; «Βέβαια, η αλλαγή ξεκινάει πάντα εκ των έσω»

Υπάρχει ένας ρόλος που έχει ζηλέψει; «Θα ήθελα να έχω παίξει στην ταινία «Μπάρι Λίντον» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ»

Ηθοποιός που έχει αποτελέσει πρότυπο; «Από τους σύγχρονους μου άρεσε πολύ ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν. Θεωρώ πως ο τρόπος που προσέγγιζε τη συγκεκριμένη τέχνη και τους ρόλους του με άγγιζε και με αγγίζει πολύ. Με ρουφάει η οθόνη όταν τον βλέπω. Είναι σαν να μη βλέπω την τέχνη του. Αυτό είναι που με μάγεψε. Σαν να μη βλέπω την τεχνική του, σαν να είναι ο εαυτός του πάντα. Κάτι πολύ πρώτο και φυσικό αυτό που κάνει. Είχε παίξει πολύ περίεργους και απαιτητικούς ρόλους»

Τον γοητεύει η πιο «σκοτεινή» προσέγγιση στον κινηματογράφο... «Με γοήτευε πάντα περισσότερο. Δεν έχει να κάνει με δύσκολο και εύκολο, είναι πιο ενδιαφέρουσα η προσέγγιση στα δικά μου τα μάτια. Είναι σαν να πηγαίνει κόντρα στο «καλό», όπως ορίζεται και όπως το αντιμετωπίζουμε», λέει ο ηθοποιός στη συνέντευξη του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved