Βασιλική Τρουφάκου: «Θα 'θελα να κάνω και γάμο και παιδιά, δεν το βλέπω σαν κάτι πολύ μακρινό»
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: «Θα 'θελα να κάνω και γάμο και παιδιά, δεν το βλέπω σαν κάτι πολύ μακρινό»

Στο «1968» του Τάσου Μπουλμέτη, μια ταινία με αφορμή έναν ιστορικό αγώνα μπάσκετ της ΑΕΚ που βγαίνει τις αίθουσες στις 25 Ιανουαρίου, θα την δούμε να κάνεις πρόβα νυφικού.

Ποια είναι η ηρωίδα που υποδύεται η Βασιλική Τρουφάκου;

«Η Βαρβάρα είναι ένα κορίτσι από λαϊκό σπίτι, μία λούλουδου που ερωτεύεται ένα γκαρσόνι (τον υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης). Όπως καταλαβαίνεις, οι γονείς της δεν ξετρελαίνονται με την ιδέα. Μου αρέσει η Βαρβάρα γιατί έχει οραματιστεί τι θέλει και δεν θα αφήσει τίποτα να τη σταματήσει. Είναι σημαντικό να έχεις ένα όραμα, ένα πλάνο ζωής»

Εκείνη τι μυαλά κουβαλά; Σκέφτεται το μέλλον; «Δουλεύω πολύ και αγαπάω τη δουλειά και με προσδιορίζει σε μεγάλο βαθμό. Αν δεν πάει καλά, αυτό παίρνει τεράστιες διαστάσεις μέσα μου, τα βιώνω έντονα τα πράγματα. Δεν είναι επιφανειακό ούτε ψέμα ότι τα βάζω κάτω και τα χωρίζω για να μη με κατακλύζει το συναίσθημα. Εχω τον νου μου να μη μου φύγει η ζωή δουλεύοντας. Θα 'θελα να κάνω και γάμο και παιδιά, δεν το βλέπω σαν κάτι πολύ μακρινό. Βλέπω συνέχεια ανθρώπους να χαραμίζουν σχέσεις γιατί νομίζουν ότι κάτι άλλο υπάρχει, δεν κεντράρουν την επιθυμία τους, δεν είναι συνεπείς με αυτό που θέλουν. Η ζωή και οι δυνάμεις μας δεν έχουν τον ατελείωτο. Πρέπει να κάνουμε ιεράρχηση των πραγματικών αναγκών μας»

Πιστεύει πως για τους άντρες ο χρόνος είναι πιο επιεικής, ενώ στις γυναίκες βάζει περισσότερους περιορισμούς;

«Αν μιλάμε για παιδιά, έχεις την ίδια ευθύνη απέναντι στη νέα ζωή, είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα. Ο χρόνος είναι δημοκρατικός. Κυλάει για όλους ταυτόχρονα», λέει η ηθοποιός στο Marie Claire

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved