Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Λίνα Νικολακοπούλου είναι στενή φίλη μου»
Showbiz

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Λίνα Νικολακοπούλου είναι στενή φίλη μου»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέστρεψε και στη δισκογραφία με καινούργια τραγούδια που φέρουν τη στιχουργική υπογραφή της σημαντικής Λίνας Νικολακοπούλου. Πώς «χτίστηκε» αυτή η νέα καλλιτεχνική σχέση;

«Η Λίνα Νικολακοπούλου μπορώ πια με κάθε σεμνότητα να λέω ότι είναι στενή φίλη μου. Την ήξερα από παλαιότερη συνεργασία μας, αλλά τώρα τη γνώρισα ουσιαστικά! Η Λίνα έγινε συνοδοιπόρος στις μουσικές μου αναζητήσεις, τις οποίες έντυσε με στίχους. Είναι στίχοι μιας Λίνας πιο σύγχρονης, με εκείνα τα πολύτιμα υλικά της αναλλοίωτα εμβληματικής γραφής της. Αυτός Ο δίσκος, λοιπόν, προέκυψε βάζοντας στην πόρτα το κλειδί που ανοίγει τα πάντα: την αγάπη» τόνισε στο Έθνος.

- Τα νέα τραγούδια σου σε ποιο κοινό θεωρείς ότι απευθύνονται;

«Ο δίσκος «Ερωτας Αγκάθι» κλείνει μέσα του μουσική και στίχους μιας νέας εποχής, δικής μου και της Λίνας, που απευθύνονται με φρέσκια γλώσσα στον ακροατή, τον άνθρωπο. Το μαγικό εδώ είναι ότι ο δίσκος απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όμως σαν να είναι όλοι συνομήλικοι! Οπως η τεχνολογία έχει εκμηδενίσει τις αποστάσεις, έτσι και η αλλοπρόσαλλη αυτή εποχή τείνει να εξισώσει -συχνά με ανηλεή τρόπο- και τις ηλικίες". Παιδιά που ενηλικιώνονται αφύσικα στον ανεξέλεγκτο και αχανή κόσμο του Διαδικτύου, της παιδικής εκμετάλλευσης, ακόμα και του πολέμου. Και ενήλικοι που, έχοντας βιώσει έναν κόσμο με διαφορετικές αξίες, χάνονται πια στο ανεξήγητο του ίδιου αχανούς περιβάλλοντος, χωρίς κεκτημένα και κοινωνική προστασία. Σε ποια, λοιπόν, ηλικία να μιλήσει ο δημιουργός;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved