Μαρία Σολωμού: «Στην υποκριτική δεν είναι ωραίο να είσαι ωραίος»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Στην υποκριτική δεν είναι ωραίο να είσαι ωραίος»

Οταν ήταν μικρή, η Μαρία Σολωμού έχει πει ότι αισθανόταν πιο άσχημη από τα άλλα παιδάκια. Πώς είναι να αποτελεί μέρος ενός συστήματος που την αναγκάζει να είναι όμορφη;

«Αναγκάζει τις γυναίκες να είναι πιο λαμπερές. Η τηλεόραση και η σόουμπιζ μπορεί να σε βάζουν σε μια διαδικασία να έχεις κάποια συγκεκριμένα μαλλιά ή ρούχα. Τώρα, το αν είσαι πράγματι όμορφος εσύ ή αν προσπαθείς να γίνεις με άλλα μέσα, εντάξει» τόνισε στο TV Έθνος.

-Εννοείς τις επεμβάσεις...

«Δεν το κατακρίνω. Αν νιώθουν καλά με τον εαυτό τους.»

-Εσύ; Θα ακολουθούσες αυτήν την οδό;

«Εγώ δεν είμαι στη σόουμπιζ. Είμαι στην υποκριτική, και στην υποκριτική δεν είναι ωραίο να είσαι ωραίος. Μερικές φορές είναι κατάρα να είσαι ωραίος στη δουλειά μας.»

-Για την κατάρα της ομορφιάς ίσως να «μιλούν» οι εξελίξεις με τις χολιγουντιανές παρενοχλήσεις...

«Κανείς δεν ήταν μπροστά. Κανείς δεν ξέρει τι έχει γίνει, αλλά νομίζω ότι κάποιους ανθρώπους τους έχουν ρημάξει. Βεβαίως, η σεξουαλική παρενόχληση είναι άσχημο πράγμα και δεν πρέπει να υπάρχει στον εργασιακό χώρο, αλλά πιστεύω ότι αυτό που γίνεται στην Αμερική τώρα είναι υπερβολή. Υπάρχει, ξέρεις, το κομμάτι που λέει ότι «άπλωσε το χέρι του και μου έκανε αυτό». Το «εσύ πώς βρέθηκες στο δωμάτιο του;» είναι η δική μου ερώτηση.»

-Θεωρείς πως, αργά ή γρήγορα, πρέπει να περιμένουμε ότι θα «σκάσει» και στην Ελλάδα;

«Κάποιες από τις βλακείες που κάνει η Αμερική τις αντιγράφουμε αρκετά. Απλά, απορώ. Αν δεν έχεις μιλήσει, μετά από πόσα χρόνια να το κάνεις; Τι είναι αυτό;»

-Αυτό ετοιμαζόμουν να πω κι εγώ...

«Από τη στιγμή που είσαι ενήλικος και σκεπτόμενος άνθρωπος, την ώρα που δέχεσαι την παρενόχληση έχεις και στόμα και χέρι. Τώρα, όχι έπειτα από δεκαπέντε χρόνια επειδή τότε σε βόλευε. Δεν μπορώ να διανοηθώ το «θα του κάτσω για να πάρω ρόλο». Και αν το έχεις κάνει, βούλωσ' το γιατί προφανώς τον πήρες τον ρόλο και τελικά κάποια είσαι.»

-Θεωρείς ότι αποτελείς πρότυπο για κάποιες γυναίκες;

«Ναι, το θεωρώ. Κάποιες με διαβάζουν και λένε «ωραία τα λέει». Πιστεύω, όμως, ότι όσοι με ακολουθούν φανατικά, άλλοι τόσοι με μισούν.»-

-Εχεις παρακολουθήσει ποτέ εκπομπές trash περιεχομένου;

«Οχι, ποτέ. Δεν βλέπω τηλεόραση. Εχω εννιά χρόνια να ανοίξω τηλεόραση στο σπίτι.»

-Αρα, ο γιος σου δεν βλέπει τηλεόραση;

«Βλέπει στον μπαμπά του. Αυτό το κουσούρι το έχουν από εκεί.»

-Θα έκανες δεύτερο παιδί;

« Καλέ, δεν είμαστε καλά! Οχι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved