Έφη Πίκουλα: «Οταν πρωτοείδα την Αλίκη, με καταγοήτευσε!»
Showbiz

Έφη Πίκουλα: «Οταν πρωτοείδα την Αλίκη, με καταγοήτευσε!»

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης είχε πει για τη γνωριμία του με την Έφη Πίκουλα σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι της προσέφερε ένα τριαντάφυλλο στη Βίλα Λεβίδη.

«Ναι! Είχαμε πάει εκεί για μια ταινία με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Τον ήξερα τον Τάκη, τον είχα γνωρίσει σε κάποιο γραφείο παραγωγής. Ηρθε με ένα τριαντάφυλλο. Δεν έδωσα σημασία. «Ευχαριστώ πολύ! Ωραία» του είπα και πήγα μέσα! Εγινε και μια φασαρία με τον κηπουρό για το τριαντάφυλλο, γιατί ήταν αυστηρός και δεν άφηνε να τα κόβουν. Τη δεύτερη μέρα, ξανά τριαντάφυλλο. Την τρίτη μέρα, πάλι τριαντάφυλλο... Ε, άρχισε κι έμενα να μου τραβάει την προσοχή! Σιγά σιγά γνωριστήκαμε καλύτερα. Είδα πολλά «συν» στον Τάκη. Και είχαμε και κοινή γλώσσα στη δουλειά. Μου πρότεινε να παίξω σε μια μίνι ταινία. Την κάναμε και τότε ξεκίνησε ο δεσμός μας, που είναι πια σχέση ζωής! Στο πρώτο ραντεβού, μου λέει: «Θέλεις να παντρευτούμε;» «Οχι!» του απάντησα! «Τι είναι αυτά που λες; Να έρθω στους δικούς σου» επέμενε. «Είμαι κατά του γάμου» του είπα. Φυσικά, δεν πίστεψα ότι σοβαρολογούσε στο πρώτο ραντεβού. Εναν χρόνο μετά παντρευτήκαμε!» τόνισε στην Espresso.

-Πώς γνωριστήκατε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

“Ξεκίνησε η σχέση τον Νοέμβριο του ’85 και τα Χριστούγεννα η Αλίκη έκανε ρεβεγιόν στο σπίτι της, όπως κάθε χρόνο. Μου είπε τότε ο Τάκης: «Θα έρθεις στο ρεβεγιόν. Να γνωρίσεις την Αλίκη και την οικογένειά μου». Σε έναν μήνα γνωριμίας αρνείσαι, και αυτό έκανα. Την επόμενη μέρα χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν η Αλίκη! «Εδώ Αλίκη Βουγιουκλάκη!» Επαθα πλάκα! Σκέφτηκα «καταδέχτηκε η Βουγιουκλάκη και πήρε εμένα τηλέφωνο για να με καλέσει στο ρεβεγιόν;», οπότε δεν μπόρεσα να αρνηθώ. Οταν πρωτοείδα την Αλίκη, με καταγοήτευσε! Είναι μία από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Με το άνοιγμα της πόρτας, όταν με υποδέχθηκε, ήταν λες και ήρθε ένας προβολέας πάνω μου, μια λάμψη! Για να επιστρέψω, όμως, στη σχέση μου με τον Τάκη, ήταν και είναι πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved