Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι η αρρώστια»
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι η αρρώστια»

Κάθε ρεκόρ έχει σπάσει η Κάρμεν Ρουγγέρη στον χώρο του παιδικού θεάτρου στην Ελλάδα, καθώς ασχολείται με αυτό 24 ολόκληρα χρόνια, έχοντας σκηνοθετήσει δεκάδες παραστάσεις και έχοντας δικαίως κατακτήσει τον τίτλο της «σιδηράς κυρίας» του θεάτρου για παιδιά.

«Οι μικροί θεατές εντυπωσιάζονται με τα σκηνικά, τα κοστούμια, τον χορό, τα τραγούδια και, βέβαια, με την ερμηνεία των ηθοποιών. Η μεγαλύτερη απόλαυση για μένα είναι τα ευτυχισμένα ματάκια όταν τα παιδιά βγαίνουν από την παράσταση και, βέβαια, οι ζεστές αγκαλιές τους», αναφέρει μιλώντας στο Secret.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη έχει μάθει πολλά από τα παιδιά. «Αν η παράσταση είναι καλή, έχει πολύ θετική επίδραση. Αν όχι, το αντίθετο. Γι αυτό και εμείς, που ασχολούμεθα με το θέατρο για παιδιά, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Από τις σκέψεις των παιδιών έχω μάθει ότι,-αν τα σέβεσαι, θα σου δώσουν πίσω τον σεβασμό που παίρνουν. Το θέατρο τα βοηθάει να απομυθοποιήσουν οτιδήποτε φαίνεται τρομακτικό, αν βέβαια είναι πολύ προσεκτικά δοσμένο», τονίζει.

«Το παιδικό-θέατρο για εμένα είναι έργο ζωής. Δεν θυσίασα κάτι γι' αυτό, απλώς κάποιες φορές σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να παίξω περισσότερο στο θέατρο. Πάντα παίζω όταν αρρωσταίνει κάποιος. Φοβάμαι, όμως, να δεσμευτώ καθημερινά, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, μεγάλωσα και κανείς δεν μπορεί να μου βεβαιώσει ότι σε κάποια αδιαθεσία μου θα μπορέσω να τα καταφέρω. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι η αρρώστια», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved