Πρωτοφανές περιστατικό στο θέατρο: Θεατής την «είπε» στην πρωταγωνίστρια: «Κλείσε τα πόδια σου!»
Showbiz

Πρωτοφανές περιστατικό στο θέατρο: Θεατής την «είπε» στην πρωταγωνίστρια: «Κλείσε τα πόδια σου!»

Πρωτοφανές περιστατικό στο θέατρο με πρωταγωνιστές μια ηθοποιό της παράστασης και έναν… θεατή.

Με μια απίστευτη ατάκα, ο θεατής πρόσβαλε βάναυσα ηθοποιό που βρισκόταν επί σκηνής στο θέατρο Αυλαία, στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της παράστασης «Τα κόκκινα φανάρια» την περασμένη Παρασκευή.

Ένας από τους θεατές που παρακολουθούσαν το έργο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από τη στάση σώματος της ηθοποιού, η οποία άνοιξε τα πόδια της - προφανώς για τις ανάγκες του ρόλου της.

Ο συγκεκριμένος κύριος αποφάσισε να επέμβει δραστικά στο θέαμα που «τον χαλούσε» και δεν δίστασε να φωνάξει με έντονο ύφος στην ηθοποιό να... κλείσει τα πόδια της, αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Η σκηνοθέτρια της παράστασης Βαρβάρα Δουμανίδου, με μια αυστηρή ανάρτησή της στο facebook σχολίασε: «Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παράστασης στο κατάμεστο Αυλαία ένας “θεατής” είπε δυνατά και απαξιωτικά τη φράση “κλείσε τα πόδια σου” σε μια ηθοποιό επί σκηνής. Τη στιγμή που εκείνη υποδυόταν έναν ρόλο στα “Κόκκινα φανάρια”. Αν ήμουν εγώ εκείνη τη στιγμή στη σκηνή, θα σταματούσα τη ροή και θα του έλεγα να κλείσει εκείνος το στόμα του. Εγώ είμαι η σκηνοθέτρια όμως και κάνω ό,τι θέλω. Η ηθοποιός κατάπιε τον θυμό της και συνέχισε να παίζει ως όφειλε, σε κακή συναισθηματική κατάσταση.

Αν δεν ξέρετε ότι εισέρχεστε σε χώρο τέχνης, αν δεν γνωρίζετε τις βασικές αρχές παρακολούθησης ενός θεατρικού έργου, αν νομίζετε πως βλέπετε κινηματογράφο και, τέλος, αν είστε κάφρος, μείνετε στο σπίτι σας ή κοινωνικοποιηθείτε διαφορετικά. Οι ηθοποιοί δεν είναι οι γελωτοποιοί του βασιλείου σας. Είναι άνθρωποι με αρχές, καλλιεργημένοι και με παιδεία. Δουλεύουν σκληρά και αιματηρά για να αποδώσουν σωστά και ρεαλιστικά τον ρόλο που ερμηνεύουν, παρά τις όποιες αρχές τους. Το σχόλιο της συγκεκριμένης παράστασης είναι να καταλάβει και να νιώσει η κοινωνία τι βιώνουν αυτές οι γυναίκες. Ένας “θεατής” άθελά του μας το έκανε πιο ξεκάθαρο πια».

Σε κακή ψυχολογία η ηθοποιός μετά το ευτράπελο. «Η κοπέλα μετά το γεγονός ένιωσε πάρα πολύ άσχημα κι οφείλουμε να την υποστηρίξουμε» είπε άνθρωπος του θεάτρου και συνέχισε λέγοντας πως τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι ιθύνοντες του θεάτρου δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω έκταση στο θέμα για να μη θεωρηθεί πως το προβάλλουν για διαφημιστικούς λόγους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved