Τάσος Ιορδανίδης: «Το ρίσκο είναι τεράστιο, αλλά πλέον έχω μάθει να ζω μαζί του και να μου αρέσει»
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: «Το ρίσκο είναι τεράστιο, αλλά πλέον έχω μάθει να ζω μαζί του και να μου αρέσει»

Ο Τάσος Ιορδανίδης έχει αναλάβει το θέατρο «Ανεσις» σε μια εποχή κρίσης και θεατρικού μαξιμαλισμού-κατακερματισμού. Δεν είναι ρίσκο;

«Το ρίσκο είναι τεράστιο, αλλά πλέον έχω μάθει να ζω μαζί του και να μου αρέσει. Μου αρέσει να έχω την ευθύνη των πραγμάτων, γιατί έτσι ξέρω ότι είναι δική μου και αν το αποτέλεσμα με δικαιώσει, η ηθική ικανοποίηση είναι μεγάλη. Αν όχι, έρχεται η πολύ χρήσιμη στιγμή της αυτοκριτικής και των αναζητήσεων. Μια μεγάλη θεατρική σκηνή επιζεί μόνο κόβοντας εισιτήρια. Μόνο αν η προσπάθεια καταφέρει να σηκώσει τον κόσμο από το σπίτι του για να σε τιμήσει με την παρουσία του. Αυτό σε κάνει να έχεις ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δουλειά σου και να προσπαθείς να βελτιώνεις κάθε μέρα τα κακώς κείμενα της»

Τι αναζητά μέσω του θεάτρου; «Την επικοινωνία, της οποίας η έλλειψη είναι ένα από τα βασικά γνωρίσματα της εποχής. Την ουσιαστική επικοινωνία. Αυτή που μπορεί να γεφυρώσει χάσματα γενεών. Την επικοινωνία που μπορεί να ενώσει και να απομακρύνει τις συγκρούσεις», λέει ο ηθοποιός στο Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved