Γιάννης Φραγκίσκος: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στην παράσταση «Όταν σβήνουν τα φώτα»
Showbiz

Γιάννης Φραγκίσκος: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στην παράσταση «Όταν σβήνουν τα φώτα»

Ο Γιάννης Φραγκίσκος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον ρόλο του στην παράσταση «Όταν σβήνουν τα φώτα» στο θέατρο Πειραιώς 131.

Ο Γιάννης Φραγκίσκος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον ρόλο του στην παράσταση «Όταν σβήνουν τα φώτα» στο θέατρο Πειραιώς 131.

Φέτος πρωταγωνιστείς στην αστυνομική κωμωδία «Όταν σβήνουν τα φώτα»...

Ναι, η ιστορία ξεκινάει όταν γίνεται ένας φόνος ή και παραπάνω και ο .επιθεωρητής με τη βοηθό του προσπαθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα μέσα σε ένα αρχοντικό ενός λόρδου. Ο επιθεωρητής δεν έχει και τόσο μυαλό, αλλά στο τέλος βγαίνει άκρη και το φινάλε είναι αρκετά ανατρεπτικό.

Εσύ ποιο ρόλο υποδύεσαι;

Υποδύομαι τον γιο του λόρδου, τον Άλτζυ, ο οποίος είναι τενίστας και λίγο άγριος. Είναι αρραβωνιασμένος με τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας Πίπη Κάβεντις, η οποία έχει συντελέσει και αυτή κάπως στον φόνο. Όλο αυτό συμβαίνει μέσα στο δικό του σπίτι και όλοι οι ήρωες θεωρούνται ύποπτοι! Την παράσταση σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωμόπουλος με τον οποίο συνεργάζεσαι χρόνια.

Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεσαι;

Ναι, τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Τον φωνάζω «δάσκαλο», γιατί έχω μάθει πολλά από αυτόν. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που δουλεύω μαζί του, γιατί δεν έχει ταμπού στην Τέχνη και είναι ακομπλεξάριστος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί μπορεί να βρει τα κουμπιά ενός ηθοποιού και να τον ξεκλειδώσει πιο εύκολα.

Από το λίγο που σε ξέρω, είσαι ένας άνθρωπος που έχει χιούμορ και του αρέσει να γελάει... Παίζει σημαντικό ρόλο αυτό στη ζωή σου;

Θεωρώ ότι παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο από την άποψη ότι δεν έχω πάρει ποτέ στα σοβαρά αυτό που κάνω. Δηλαδή, θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια πλάκα από την οποία ζω. Χωρίς, βέβαια, να το σνομπάρω. Μου αρέσει να κάνω πλάκα και πολλά πράγματα στη ζωή μου τα παίρνω στην πλάκα. Σκέψου ότι και τα πιο σοβαρά πράγματα, αν τα δούμε ρεαλιστικά, μπορεί να τρελαθούμε. Οπότε πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με πλάκα.

Αν τα αντιμετωπίζεις, όμως, με τέτοιο τρόπο, δεν είναι σαν να μην εστιάζεις στο πρόβλημα 100%;

Όχι! Εστιάζεις στο πρόβλημα, απλά προσπαθείς να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Στη ζωή μου, ακόμα και στα πιο σοβαρά πράγματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω, το έκανα, αν όχι με πλάκα, σίγουρα με χιούμορ, και με βοήθησε πάρα πολύ. Γενικά, σπάνια θα με δεις νευριασμένο ή στεναχωρημένο ή να κλαίω...

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved