Σοφία Βογιατζάκη: «Οι πράξεις μας μιλάνε, όχι τα λόγια»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Οι πράξεις μας μιλάνε, όχι τα λόγια»

Για το αν οι καλλιτέχνες πρέπει να δημοσιοποιούν γεγονότα και ακραίες συμπεριφορές όταν συμβαίνουν, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σοφία Βογιατζάκη

«Δημοσιοποίηση από δημοσιοποίηση έχει μεγάλη διάφορα, από πού μεταφέρεται, πώς λέγεται, γιατί λέγεται, πώς το παίρνουν οι δημοσιογράφος οι ηθοποιοί μεταξύ μας. Συμβαίνει κάτι και μετά υπάρχει το «σπασμένο τηλέφωνο» κι έπειτα βγαίνουν τα... τέρατα! Αυτό δεν είναι δημοσιοποίηση, είναι αλλοίωση ενός πράγματος όπως ο καθένας το αντιλαμβάνεται και το εκφράζει μέσα από τις δικές του προσλαμβάνουσες. Μόνο αν είσαι μπροστά στο γεγονός, όπου και πάλι δεν έχεις αντικειμενική άποψη.

Η άποψη του καθενός για το ίδιο συμβάν είναι πολύ υποκειμενική. Μπορούν να δουν 10 άνθρωποι ένα γεγονός και να πουν όλοι τους 10 διαφορετικά πράγματα. Τι νόημα έχει αυτό; Δεν έχει κανένα νόημα. Τα λόγια είναι περιττά, ο καθένας μιλάει με τις πράξεις του. Μπορεί να σου λέω τα καλύτερα και να πιστεύει ότι είμαι ο καλύτερος άνθρωπος, αλλά οι πράξεις μου να δείχνουν τον χειρότερο. Οι πράξεις μας μιλάνε, όχι τα λόγια», λέει η ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved