Γιάννης Φραγκίσκος: «Έχω ζήσει αναποδιές, αλλά…»
Showbiz

Γιάννης Φραγκίσκος: «Έχω ζήσει αναποδιές, αλλά…»

Πέρυσι ο Γιάννης Φραγκίσκος πρωταγωνίστησε σε μια διαφήμιση γνωστής εταιρείας ζυθοποιίας, η οποία προβλήθηκε και σχολιάστηκε πολύ μιας και προκάλεσε συγκίνηση σε όσους την είδαν... Πώς ένιωσε;

«Ήταν λίγο περίεργο συναίσθημα, γιατί δεν μου είχε ξανατύχει στο παρελθόν. Είχα ξαναπαίξει στην τηλεόραση, αλλά αυτό ήταν κάτι ξεχωριστό. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω με λόγιά αλλά ένιωσα πολύ όμορφα. Νομίζω ότι η αξία μου στους ανθρώπους του χώρου φάνηκε με αυτή τη διαφήμιση. Το κατάλαβα από τα όμορφα λόγια που μου έλεγαν συνάδελφοι, σκηνοθέτες, ακόμα και άνθρωποι που δεν το περίμενα. Αυτό με έκανε να συγκινηθώ, γιατί ζούμε σε έναν χώρο πολύ περίεργο, που έχει ζήλιες και δυσκολίες...Ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, που ακόμα το ζω», λέει στο Mytv.

Έχει αντιμετωπίσει αναποδιές στην πορεία του;

«Έχω ζήσει αναποδιές, αλλά είχα την τύχη και την ευτυχία να συνεργάζομαι για χρόνια με τον Λευτέρη Ελευθερίου, ο οποίος ήταν ένας ..πολύ σημαντικός παράγοντας που συνετέλεσε στο να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός και να ασχοληθώ περισσότερο με την Τέχνη. Με έχει βοηθήσει σε πολλά επίπεδα ακόμα και στο να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Παρ’ όλα αυτά, έχω ζήσει διάφορες αναποδιές και όταν ζεις πρώτα το καλό και μετά το ανάποδο, απογοητεύεσαι», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved