Αλέξης Κωστάλας: «Πάλι σε ένα διάλειμμα κλείσαμε τη συμφωνία»
Showbiz

Αλέξης Κωστάλας: «Πάλι σε ένα διάλειμμα κλείσαμε τη συμφωνία»

Ο Αλέξης Κωστάλας επιστρέφει σε ένα αγαπημένο πρότζεκτ.

«Χαίρομαι πολύ που ξαναγίνεται το «DWTS». Για μένα ήταν μια πάρα πολύ καλή τηλεοπτική παραγωγή, ένα πρόγραμμα το οποίο σε βοηθάει να χαλαρώνεις και να περνάς όμορφα μέσα από τη μουσική και το χορό. Χαίρομαι που το κανάλι με εμπιστεύτηκε πάλι για να είμαι στην κριτική επιτροπή» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Για ποιο λόγο καθυστέρησε η ανακοίνωση του ονόματος σας;

«Όταν πρωτοξεκίνησε το «DWTS», το τελικό «ναι» το είπα πέντε μέρες πριν από την πρεμιέρα, της εκ-πομπής. Βρισκόμουν εκείνη την εποχή στο Παγκόσμιο του καλλιτεχνικού πατινάζ και θυμάμαι ήταν η πρώτη ζωντανή μετάδοση και σε ένα διάλειμμα επικοινώνησα με τον κύριο Λάτσιο και του είπα ότι δέχομαι. Τώρα η συμφωνία μας έγινε μία εβδομάδα νωρίτερα, ενώ είχα ζωντανή μετάδοση για το Πανευρωπαϊκό πατινάζ! Πάλι σε ένα διάλειμμα κλείσαμε τη συμφωνία.»

- Η κριτική επιτροπή είναι ανανεωμένη

«Χρειάζονται τα καινούργια πρόσωπα και κάθε χρονιά είχαμε κάποια καινούργια πρόσωπα. Ξεκινήσαμε με τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος πάντα θα μου λείπει, γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός και αξιόλογος. Ήταν η Γκαλένα Βελίκοβα η οποία διαθέτει τις πιο ειδικές γνώσεις για το συγκεκριμένο χορό, θα μου λείψει πολύ ο Γιάννης Λάτσιος, τον οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό. Αλλά πάντα είχαμε αλλαγές, υπήρχε η κυρία Δανδουλάκη, η Έρρικα Πρεζεράκου, οπότε τώρα έχουμε τον κύριο Λιάγκα, την Ελεονώρα Μελέτη η οποία είχε περάσει, νομίζω, από το δεύτερο «DWTS» ως διαγωνιζόμενη, μια πολύ δυναμική παρουσία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved