Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Είμαι άθρησκος»
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Είμαι άθρησκος»

Η Ροζίτα Σώκου στο τελευταίο της βιβλίο γράφει ότι παρόλο που είναι άθρησκος, ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θ’ αγιάσει...

«Είμαι άθρησκος, αλλά τις μεγάλες αξίες του χριστιανισμού, όπως είναι η αγάπη, η αλληλεγγύη και ο αλληλοσεβασμός, τις έχω ενστερνιστεί. Οπως έχω δεχτεί και τις μεγάλες αξίες του κομμουνισμού -χωρίς να πιστεύω ότι ήταν το ιδανικότερο σύστημα-, που μιλούν για την ισότητα, την παιδεία και την υγεία για όλους, αλλά κάτι τέτοιο είναι ανελεύθερο, οπότε εκεί υπάρχει λάθος. Οταν παίρνεις τα καλά από όλα, τότε δημιουργείς ένα πολύ μεγάλο καλό» τόνισε στην Espresso o Σπύρος Μπιμπίλας.

-Εχεις ταχθεί υπέρ της καύσης των νεκρών...

«Οταν πεθάνω, θέλω να καώ και όχι να ταφώ, παρόλο που έχουμε οικογενειακό τάφο πάνω από 40 χρόνια. Αυτοί οι τεράστιοι χώροι των νεκροταφείων θα μπορούσε να ήταν δάση και να έπαιζαν τα παιδιά! Πιστεύω στην ενέργεια των ανθρώπων, αλλά δεν πιστεύω καθόλου σε παραδείσους και κολάσεις και όλα αυτά τα παραμύθια των θρησκειών. Είμαι ένας καλός άνθρωπος που κάνω μόνο καλό, όχι για να μπω στον Παράδεισο, αλλά γιατί εγώ το νιώθω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved