Νέος χωρισμός στην showbiz. Συναινετικό το διαζύγιό τους
Showbiz

Νέος χωρισμός στην showbiz. Συναινετικό το διαζύγιό τους

Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι της showbiz.

Η δημοσιογράφος Τζίνα Γαβαλά και ο γιος του Γιάννη Πάριου, Θανάσης Βαρθακούρης δεν είναι πλέον μαζί. Σύμφωνα με το Secret οι διαδικασίες διαζυγίου έχουν ήδη ξεκινήσει και αυτό θα είναι συναινετικό, αφού πάνω από όλα εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι το καλό και το μέλλον των δύο παιδιών που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Οι δυο τους πήραν την απόφαση να χαράξουν χωριστούς δρόμους, αφού διαπίστωσαν πως η σχέση , τους είχε κάνει τον κύκλο της, και προτίμησαν να βάλουν τέλος πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα. Η γοητευτική δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μιλάει με τα καλύτερα για τον πρώην σύζυγο της και πατέρα των παιδιών της, όπως και ο Θανάσης, αφού η εκτίμηση του στο πρόσωπο της Τζίνας είναι κάτι που πάντα θα έχει μέσα στην καρδιά του. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2011. Ήταν ένας απλός γάμος, αλλά με νησιώτικο «άρωμα». Ο δευτερότοκος γιος του Γιάννη Πάριου, Θανάσης, είχε παντρευτεί την αγαπημένη του πέντε χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία και σχεδόν οκτώ μήνες μετά τον αρραβώνα τους, που είχε γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο χωρισμός τους στενοχώρησε πολύ συγγενείς και φίλους. Οι δυο τους όμως ήξεραν πως θα κάνουν αυτό που πρέπει, γιατί έτσι θα είναι καλύτερα και για τους γιους τους, που τους λατρεύουν και κάνουν τα πάντα για να είναι ευτυχισμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved