Στέφανος Μιχαήλ: «Τυχαίο δεν είναι τίποτα»
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ: «Τυχαίο δεν είναι τίποτα»

Φέτος όμως είναι η χρονιά του Στέφανου Μιχαήλ, αφού ως Αλέξανδρος Μελάς βιώνει τη μεγάλη επιτυχία της σειράς του Αlpha «Τατουάζ».

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής, που έχει κάψει πολλές καρδιές, πατάει γερά στα πόδια του και παρά τα 26 του χρόνια έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του. Πώς νιώθει για την επιτυχία της σειράς; «Τυχαίο δεν είναι τίποτα. Αυτή την αποδίδω αρχικά στη συνταγή Γεωργίου - Κουλή - Βάνας. Είναι ένα τρίο που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση αρχικά με το "Μπρούσκο"», αναφέρει στο Secret.

«Τα πράγματα ήταν δύσκολα στην Ελλάδα και έτσι ευνοήθηκε μια κυπριακή παραγωγή. Ο κόσμος κατάφερε να μάθει τη δουλειά που κάνουμε. Όσο για το "Τατουάζ", ευχαριστώ το κοινό που είναι φανατικό. Είναι ένα αστυνομικό θρίλερ, το οποίο θεωρώ πως δεν έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση, ενώ συχνά βλέπουμε στο εξωτερικό. Υπήρχε άγχος γιατί ήθελα να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες όλων!», συμπληρώνει.

Ο Στέφανος Μιχαήλ εξηγεί πως δεν ήταν ποτέ μοντέλο, ούτε ηθοποιός... ήθελε να γίνει. «Δεν ήταν το όνειρο μου να γίνω ηθοποιός. Πήγα στο εξωτερικό, σπούδασα, γύρισα πίσω και ξεκίνησα κάποια μαθήματα υποκριτικής. Γνώρισα και κάποιους ανθρώπους από τον χώρο, κάποιους συμμαθητές που ασχολούνταν με αυτό, και έτσι ξεκίνησα, με έναν μικρό ρόλο στην τηλεόραση πριν από επτά χρόνια όταν γνώρισα και τον Κούλη Νικολάου. Στα "Ασπρα μπαλόνια" γνώρισα, και τον Ανδρέα Γεωργίου και από τότε έχουμε μια αδερφική σχέση. Είμαστε πολύ δεμένοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved