Ορφέας Αυγουστίδης: «Εχουν γεμίσει καρκίνο όλοι οι πνεύμονες που μπορούν να μας δώσουν ανάσα»
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: «Εχουν γεμίσει καρκίνο όλοι οι πνεύμονες που μπορούν να μας δώσουν ανάσα»

Γιος δύο καταξιωμένων ηθοποιών, της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη, ο Ορφέας Αυγουστίδης όρθωσε από τα πρώτα του βήματα το δικό του καλλιτεχνικό ανάστημα.

Ο νεαρός ηθοποιός, που ζει στο κέντρο της Αθήνας, επιλέγει το ποιοτικό θέατρο και απέχει συνειδήτα από το στημένο παιχνίδι της showbiz.

«Αυτό που με στενοχωρεί σήμερα είναι ότι, παρά τη δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι βιώνουμε, δεν έχουμε γίνει ένα. Εχουν γεμίσει καρκίνο όλοι οι πνεύμονες που μπορούν να μας δώσουν ανάσα κι εμείς κρατάμε τα κουσούρια μας. Μιλώ για τους ανθρώπους που συνθέτουν την, κοινωνία μας. Μουντζώνουμε τους δρόμους, τρωγόμαστε μεταξύ μας, έχουμε απωλέσει την ευγένεια, θα τιμωρήσουμε κάποιον που δεν μας σέρβιρε γρήγορα το νερό και ας δουλεύει 14 ώρες την ημέρα. Και επειδή θα θυμώσουμε, δεν θα του αφήσουμε φιλοδώρημα. Λέμε Ελληνάρας και υποτιμάμε και οι ίδιοι τη λέξη. Λειτουργούμε σαν να μη μας ενδιαφέρει κανείς και τίποτα. Σου λέει, "αφού δεν με σεβάστηκε κανείς, θα κατουράω 'κι εγώ στις πόρτες των υπολοίπων», αναφέρει κατηφής, αφού ζώντας στον Κεραμεικό και κυκλοφορώντας στους δρόμους της Αθήνας με το ποδήλατο έχει την ευκαιρία να παρατηρεί συμπεριφορές και να γίνεται μάρτυρας της κοινωνικής πραγματικότητας που επικρατεί γύρω μας" τόνσε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved