Θεοδώρα Βουτσά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται τον σύντροφό της Νίκο Πατινιωτάκη
Showbiz

Θεοδώρα Βουτσά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται τον σύντροφό της Νίκο Πατινιωτάκη

Η Θεοδώρα Βουτσά αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί -και ούτε σκοπεύει- τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Νίκο Πατινιωτάκη

Η Θεοδώρα Βουτσά, η οποία ζει µόνιµα µε τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της Νίκο Πατινιωτάκη στην Ολλανδία, τώρα που ολοκληρώθηκε η οικογένειά τους, είναι τρισευτυχισµένη, όµως δεν σκοπεύει να ντυθεί -τουλάχιστον άµεσα- νύφη. Οπως είχε δηλώσει στην Real λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσµο την κόρη της, ο γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδια της ίδιας και του συντρόφου της: «Ζούµε µαζί από την αρχή, µοιραζόµαστε τις ζωές µας, οπότε αυτή η ανάγκη δεν έχει εκφραστεί. Πρακτικά η γραφειοκρατία στην Ολλανδία είναι πιο απλή από αυτή της Ελλάδας, οπότε δεν χρειάζεται γάµος για να είµαστε καλυµµένοι νοµικά».
Η Θεοδώρα συνεχίζει να ασχολείται µε το TVPF (Theodora Voutsa Productions Foundation - Ιδρυµα Παραγωγών Θεοδώρα Βουτσά), το κέντρο για την τέχνη, την κουλτούρα και την ανάπτυξη που έχει δηµιουργήσει και διευθύνει στο Αµστερνταµ, ενώ ο σύντροφός της είναι στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας που εδρεύει στην ολλανδική πρωτεύουσα. Εκεί έχουν στήσει το σπιτικό τους και, όπως δείχνουν τα πράγµατα, δεν σκοπεύουν σύντοµα να επιστρέψουν και να εγκατασταθούν µόνιµα στην Ελλάδα, αφού είναι ευτυχισµένοι εκεί µαζί µε την πριγκίπισσά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved