Πάνος Κοκκινόπουλος: Νεαρή ηθοποιός η νέα σύντροφός του. Δείτε ποια είναι!
Showbiz

Πάνος Κοκκινόπουλος: Νεαρή ηθοποιός η νέα σύντροφός του. Δείτε ποια είναι!

Έναν µεγάλο έρωτα ζει ο καταξιωµένος σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος...

Εδώ και έναν χρόνο ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ζευγάρι µε τη νεαρή ηθοποιό Αθηνά Καραγιώτη, µε την οποία µάλιστα συγκατοικούν στο διαµέρισµά του στο Κολωνάκι. Μετά τη σχέση του µε την ηθοποιό Λένα Παπαληγούρα, η οποία είδε το φως της δηµοσιότητας, ο σκηνοθέτης που έχει γίνει γνωστός και αγαπητός στο πανελλήνιο από τη δραµατική σειρά «Κόκκινος κύκλος», πήρε την απόφαση να κρατήσει την προσωπική του ζωή µακριά από τα φώτα, όπως πιστοποιεί πηγή από το στενό φιλικό του περιβάλλον. Το πρώην ζευγάρι είχε χωρίσει το 2015 έπειτα από µια θυελλώδη σχέση που κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια. Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας, τον οποίο δεν εµπόδισαν τα 31 χρόνια που τους χώριζαν ηλικιακά. «Το τέλος της σχέσης αυτής βρήκε τον σκηνοθέτη προσηλωµένο στη δουλειά του. Οταν γνώρισε την Αθηνά µέσω κοινών φίλων, το πρώτο πράγµα που φρόντισε ήταν να διαφυλάξει τη σχέση του. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που το ζευγάρι µέχρι τώρα δεν έχει κάνει καµία κοινή εµφάνιση ούτε σε κοσµικό κάλεσµα ούτε σε επίσηµη πρεµιέρα.

Τόσο ο Πάνος όσο και η Αθηνά είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και από τότε που είναι µαζί δεν έχουν κάνει καµία κοινή εµφάνιση», εξηγεί στη Real η ίδια πηγή. Ζουν και κινούνται στο κέντρο της Αθήνας. Συχνάζουν στο Κολωνάκι και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και προσπαθούν όσο µπορούν να αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας. Αυτή την περίοδο ο Π. Κοκκινόπουλος εργάζεται πυρετωδώς προετοιµάζοντας την επιστροφή του στην τηλεόραση, γράφοντας µια καινούργια σειρά, που δεν θα έχει καµία σχέση µε τον αγωνιώδη «Κόκκινο κύκλο». Πρόκειται για µια µαύρη κωµωδία µε στοιχεία από φιλµ νουάρ, που πλησιάζει το ύφος του επιτυχηµένου σίριαλ «Μαύρα µεσάνυχτα».

Η Αθηνά Καραγιώτη η οποία γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Αθήνα, πρωταγωνιστούσε πέρυσι στο έργο του Γκιγέρµο Καλντερόν «Escuela» στο θέατρο «Θησείον» και η υποκριτική της αρτιότητα, υποδυόµενη µια φοιτήτρια που αγωνίζεται να προασπίσει τα ιδανικά της, είχε αποσπάσει θετικές κριτικές.
Αυτό το διάστηµα βρίσκεται σε συζητήσεις για τα επόµενα επαγγελµατικά της βήµατα. Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να µαγειρεύει, γιατί τη χαλαρώνει, ενώ αυτό που τη φοβίζει περισσότερο είναι η µοναξιά. «Ως µοναχοπαίδι, δένοµαι µε τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω µου», έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved