Droulias Brothers: «Έπαιξαν» μπάσκετ για καλό σκοπό και έγιναν πρεσβευτές του «Αρωγή 12»
Showbiz

Droulias Brothers: «Έπαιξαν» μπάσκετ για καλό σκοπό και έγιναν πρεσβευτές του «Αρωγή 12»

Ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με θέματα που αφορούν τους συνανθρώπους τους, προσπαθώντας να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Τη λύρα και το νταούλι τα παίζουν στα δάχτυλα... Με τη μπάλα του μπάσκετ έχουν καλή σχέση, αν και δεν είναι το φόρτε τους. Όμως οι Droulias Brothers έδωσαν τη δική τους... ασίστ στο παιχνίδι για καλό σκοπό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/1/2018 στο κλειστό του Περιστερίου.

Οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες της Εθνικής Ελλάδος και ομάδα του Περιστερίου βρέθηκαν στο κλειστό του Περιστερίου για ένα παιχνίδι, του οποίου τα έσοδα διατέθηκαν για τη στήριξη της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ/ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» και το σύλλογο «Αγάπη για Ζωή».

Οι Droulias Brothers στο ημίχρονο του αγώνα έδωσαν τη δική τους... ασίστ. Με τη μουσική τους και τις μαντινάδες τους το αχτύπητο δίδυμο με τον μοναδικό τρόπο που ξεσηκώνει το κοινό, τραγούδησαν για τα παιδιά σε αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα event.

Λίγες μέρες πριν, οι Droulias Brothers, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να στέλνουν τα ηχηρά μηνύματά τους στη νεολαία, συμμετέχοντας σε μεγάλες εκστρατείες, φωτογραφήθηκαν για μία ακόμη φορά για την «Αρωγή 12» , της οποίας έγιναν οι επίσημοι πρεσβευτές της φετινής τους καμπάνιας με μότο «Γίνε εσύ ο ήρωάς σου-Δώσε και εσύ γροθιά στα ναρκωτικά- Λέμε «ναι» στη ζωή και «όχι» στα ναρκωτικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved