Τάσος Νούσιας: «Βρέθηκα σε σπουδαίες δουλειές κατ' επιλογή»
Showbiz

Τάσος Νούσιας: «Βρέθηκα σε σπουδαίες δουλειές κατ' επιλογή»

Ποιο είναι το βασικό κριτήριο για την επιλογή των συνεργασιών του; Τι απαντά ο Τάσος Νούσιας;

«Έργο, συνεργάτες, παραγωγοί. Το θέατρο «Παλλάς», όπου θα παίζεσαι το «Cabaret», είναι ίσως ο πιο ωραίος χώρος της χώρας μας στο κέντρο της Αθήνας» τόνισε στο Λοιπόν.

-Η τηλεόραση για τον ηθοποιό σε σχέση με το θέατρο είναι λιγότερο επιλογή και περισσότερο συνθήκη, ενδεχομένου για το οικονομικό της κομμάτι;

«Όχι, εγώ βρέθηκα σε σπουδαίες δουλειές, κατ' επιλογή, άρα δεν ξεχωρίζω το κομμάτι της τηλεόρασης από το θέατρο με τίποτα. Ξεχωρίζω τα είδη, το μέσο που θα γίνει μια δουλειά. Το μέσο της τηλεόρασης απέχει πολύ από το θεατρικό μέσο. Δείχνουμε τη δουλειά μας και στο ένα κομμάτι έχεις τη σκηνή, ενώ στο άλλο την κάμερα το ίδιο και στο σινεμά. Για να γίνουν σωστά τα πράγματα, θα πρέπει να επενδυθούν χρήματα. Άφησα το θέατρο πλήρως, έκανα μια 5ετία τηλεόραση κι αυτό γιατί ήθελα να ανιχνεύσω περισσότερο το μέσο, πώς λειτουργεί υποκριτικά. Ξαναγύρισα στο θέατρο και τώρα απέχω μια 5ετία από την τηλεόραση και κάνω μόνο θέατρο. Τα έκανα παράλληλα και τα δύο. Υπήρχε αυτή η 24ωρη βασανιστική λειτουργία του ηθοποιού, το οποίο έχω ζήσει σε έναν όγκο 72 ωρών.. θυμάμαι να φεύγω από πρόβα σε γύρισμα, από γύρισμα σε παράσταση χωρίς να σταματάω με κλεφτό 20λεπτο ύπνο εδώ κι εκεί.

- Χάνεται η μαγεία της 6ουλειάς λειτουργώντας έτσι;

«Χάνεται... Όταν περνάς αυτή την κατάσταση, ίπτασαι, φεύγει το σώμα κι είναι φοβερά το πεδίο που αποκαλύπτεται μπροστά σου. Δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια αυτό, είναι κακό. Το ότι είσαι συνέχεια σε μια εγρήγορση βοηθάει το ένα το άλλο. Εχουμε σοβαρή θεατρική παιδεία δεν νομίζω ότι υπάρχει έλλειψη. Υπάρχει πολύ ακριβό αισθητήριο για την επιλογή του κόσμου, πολύ συνετά για το πού πάει κάθε φορά και τι βλέπει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved