Γρηγόρης Γκουντάρας: Η έξοδος με φίλους, η άδεια που του έδωσε η Ναταλί και η... συμφωνία τους
Showbiz

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η έξοδος με φίλους, η άδεια που του έδωσε η Ναταλί και η... συμφωνία τους

Το έκαψε το πελεκούδι ο Γκουντάρας με τους φίλους του!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας βγήκε βραδιάτικα με παιδικούς του φίλους. Η γυναίκα του, Ναταλί Κάκκαβα τον άφησε να βγει έξω, όμως του έθεσε έναν όρο... σε δύο ώρες να έχει επιστρέψει και εκείνος βρήκε τη λύση. Ποια είναι;
Όπως έγραψε και στο instagram του: “Λοιπόν αδέλφια καλό μας μήνα...?ᅫワεγάλη ημέρα η σημερινή...‼️Το κορίτσι μου❤️,μου έδωσε δίωρη άδεια για να πιω ένα κρασάκι?,με τους αγαπημένους-παιδικούς μου φίλους✨✔️Θαύμα...σκέφτηκα αλλά δεν τόλμησα να της το πώ...?¬ンᄂ️Όσο για τις λεπτομέρειες της δίωρης...Η ταβέρνα είναι δίπλα στο σπίτι μας(του φίλου μας του Σταύρου)?ᅫᄎαι ως ώρα επιστροφής,έχει οριστεί η δεκάτη βραδινή...?¬ワヤ️Άντε στην υγεία μας παιδιά...γιατί ο χρόνος περνάει” .

Και αφού βγήκε και ξενύχτησε, την επόμενη μέρα η γυναίκα του τον έβαλε ξανά στο πρόγραμμά του. Ο Γρηγόρης έγραψε την επόμενη μέρα: “Τα πράγματα παιδιά στο Γκουνταρέικο✨μετά τη δίωρη άδεια της Πέμπτης...?,δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα περίμενα...μία μικρή καθυστέρηση,στάθηκε αφορμή,ώστε το στεφάνι μου,να με επαναφέρει στην τάξη...⚔️Πρόγραμμα,περπάτημα και στη δουλειά με τα ρούχα...”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved