Αλέξανδρος Παρθένης: «Αποδείξαμε όμως ως ομάδα Διασήμων ότι…»
Showbiz

Αλέξανδρος Παρθένης: «Αποδείξαμε όμως ως ομάδα Διασήμων ότι…»

Τη φράση της Κατερίνας Δαλάκα, «δεν μπορούμε να στενοχωριόμαστε κάθε μέρα για το ότι έφυγε ο Αλέξανδρος», σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αλέξανδρος Παρθένης.

«Έχει απόλυτο δίκιο. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα η οποία είναι πρωταθλήτρια. Στη ζωή της έχει δει πάρα πολλά θετικά και αρνητικά αποτελέσματα και έχει μάθει ότι αυτό που συμβαίνει τώρα δεν μπορεί να συνεχίζει παρακάτω. Έτσι το εξέλαβα και θεωρώ ότι πολύ σωστά μιλάει. Οποιοσδήποτε κι αν έφευγε θα ήταν στενόχωρο αλλά δεν μένουμε σε αυτά που μας συμβαίνουν, κοιτάμε αυτά που μας έρχονται. Με τιμά το ότι τα παιδιά στενοχωρήθηκαν, αλλά εύχομαι να περάσει αυτό και να έρθουν οι νίκες».

Θα το παρακολουθεί;

«Σίγουρα, όταν θα είμαι σπίτι και θα μπορώ. Επειδή το έχω ζήσει κι εγώ, όταν βλέπω ένα πλάνο νιώθω σαν να βρίσκομαι εκεί. θέλω τα παιδιά να έχουν την υγεία τους, είναι το πιο σημαντικό από όλα. Έχουν πολύ δυνατούς αντιπάλους. Αποδείξαμε όμως ως ομάδα Διασήμων ότι παρόλο που μπορεί να υστερούμε σε κορμιά, σε δύναμη, σε σωματική διάπλαση, είναι όλοι τους άνθρωποι πρωταθλητές στο μυαλό και μπαίνουν να παίξουν κάθε φορά, δίνοντας το 200% των δυνατοτήτων τους», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved