Anne: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δείτε πως καταστράφηκε το βραβείο ερμηνείας της Μελέκ
Showbiz

Anne: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δείτε πως καταστράφηκε το βραβείο ερμηνείας της Μελέκ

Για το «Anne» η Μπερέν κέρδισε βραβείο ερμηνείας στην απονομή των Χρυσών Πεταλούδων, τον Δεκέμβριο.

Όπως είπε, ήταν σίγουρη για τη νίκη αυτή.

«Το περίμενα, γιατί το έργο το έβλεπαν όλοι. Και έλεγαν πως παίζω καλά. Το έγραφαν και στα περιοδικά. Είμαι πολύ χαρούμενη για το βραβείο». Αλλά την ίδια μέρα έσπασε.

«Έκλαψα πολύ, λυπήθηκα πολύ. Το έριξε κατά λάθος με τον αγκώνα του ένας κύριος και έσπασε. Αλλά μετά μου έφεραν άλλο». Όλοι ήταν περίεργοι για το πώς κατάφερνε να κλαίει την κατάλληλη στιγμή. «Άκουγα ένα τραγούδι που με συγκινεί πολύ. Όποτε το ακούω κλαίω. Και μετά γυρίζαμε τη σκηνή και έκλαιγα». Και όσο και αν ακούγεται παράξενο η Μπερέν έχει ήδη μάνατζερ, η οποία ετοιμάζει τα επόμενα βήματα της πελάτισσας της, σε συμφωνία με την ίδια και τους γονείς της.

Η Μπερέν είναι και πολύ καλή μαθήτρια και ξέρει ότι οι συμμαθητές και οι δάσκαλοί της έβλεπαν τη σειρά. «Οι δάσκαλοί μου, μου έλεγαν μπράβο. Και δουλεύω πολύ σκληρά και στο σχολείο. Σε πέντε μαθήματα έχω άριστα. Το δυσκολότερο μάθημα είναι τα Μαθηματικά και τα Αγγλικά. Τα Μαθηματικά δεν τα χωνεύω, αλλά έχω καλό βαθμό. Το αγαπημένο μου είναι τα Τουρκικά, είναι πολύ εύκολα. Δεν τα βαριέμαι ποτέ, μου αρέσουν πολύ. Μου αρέσει και η ζωγραφική. Ζωγραφίζω σπίτια και παιδιά, τα άλλα δεν τα πετυχαίνω».

Πηγή» 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved