Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ αποφάσισε να συγκατοικήσει!
Showbiz

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ αποφάσισε να συγκατοικήσει!

Ανήκει στη νέα γενιά των ταλαντούχων ηθοποιών, πριν από τρία χρόνια τιµήθηκε µε το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» και φέτος έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για την ερµηνεία της στην παράσταση «Αγριόπαπια» που ανεβαίνει στο «Θέατρο Πορεία», σε σκηνοθεσία ∆ηµήτρη Τάρλοου. H ΛΕΝΑ ΔΡΟΣΑΚΗ διαπρέπει καλλιτεχνικά, αλλά ευτυχεί και προσωπικά ζώντας έναν µεγάλο έρωτα στο πλευρό του Χάρη Κίτσου.

«Ο Χάρης είναι µηχανολόγος µηχανικός και µαζί µε τον αδερφό του διευθύνουν την τεχνική εταιρεία που έχει αναλάβει τη συντήρηση του ∆ηµοτικού Θεάτρου Πειραιά. Θα µπορούσε να πει κανείς ότι οι δυο τους ανεβαίνουν στο θεατρικό σανίδι, εκείνη για να παίξει και εκείνος για να το επισκευάσει... Βέβαια και ο Χάρης λατρεύει το θέατρο και παρακολουθεί πολλές παραστάσεις. Αυτή η κοινή αγάπη τούς έφερε από την αρχή πιο κοντά», εξηγεί πηγή από το φιλικό περιβάλλον της όµορφης ηθοποιού.

Εκαναν την πρώτη κοινή τους εµφάνιση το φθινόπωρο του 2016 στην πρεµιέρα της παράστασης «Ο Θεός της Σφαγής», ενώ πρόσφατα βρέθηκαν να διασκεδάζουν στο Κέντρο Αθηνών. Χαλαροί και ευδιάθετοι προσήλθαν στο νυχτερινό µαγαζί όπου εµφανίζεται ο Νίκος Οικονοµόπουλος και απόλαυσαν το πρόγραµµα ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Ο Χάρης ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και περιποιητικός µε τη σύντροφό του, την οποία και δεν άφησε από την αγκαλιά του ούτε στιγµή.
Το ζευγάρι διατηρεί… απόσταση ασφαλείας από τα φώτα της δηµοσιότητας, χωρίς ωστόσο να παίζει κρυφτό µε τους φωτογράφους. «Η Λένα δεν είναι από τους ανθρώπους που θα κρυφτεί, αλλά αν βρεθεί µπροστά στον φωτογραφικό φακό δεν θα κάνει σκηνή. Είναι θέµα χαρακτήρα». Οι δυο τους είναι ζευγάρι για περισσότερο από ενάµιση χρόνο, ενώ τους τελευταίους µήνες ζουν µαζί στην κατοικία εκείνου στη Νέα Ερυθραία. Οι στενοί τους φίλοι εύχονται πολύ σύντοµα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. «Αλλωστε η Λένα, που αυτή την περίοδο υποδύεται επί σκηνής τη µητέρα, έχει εκµυστηρευτεί ότι έχει αρχίσει να φαντάζεται τον εαυτό της σε αυτό τον ρόλο, ως µητέρα του δικού της παιδιού», καταλήγει η ίδια πηγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved