Δήμος Μυλωνάς: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά
Showbiz

Δήμος Μυλωνάς: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά

Μια Σμυρνιά έκλεψε την καρδιά του Δήμου Μυλωνά.

Η ξαφνική γνωριμία του ηθοποιού με τη Φώφη Κωνσταντινίδου σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης σηματοδότησε την αρχή της νέας κοινής ζωής τους.

Το πρώτο βήμα, όπως αναφέρει η espresso, έγινε από την επιχειρηματία ινστιτούτων ομορφιάς σε Ελλάδα και Τουρκία, η οποία αναγνώρισε τον Δήμο ανάμεσα στο πλήθος και τον προσκάλεσε στην παρέα της. Το βράδυ εκείνο κύλησε σαν νερό, αφού μιλούσαν και γελούσαν λες και γνωρίζονταν χρόνια. Εκτοτε είναι μαζί κι ευτυχισμένοι. Μετά την ολιγόμηνη διαμονή του στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ο Μυλωνάς σήμερα συζεί με τη σύντροφό του στην Πεντέλη. «Είναι μια γνωριμία από το μέλλον. Μπορεί κι από το 2030, γιατί στο σύμπαν δεν υπάρχει “χρόνος” παρά μόνο αγάπη!» λέει ο ίδιος στην «Espresso».
Με το χιούμορ που τον διακρίνει, ο Μυλωνάς εξομολογείται ότι αποκαλεί χαϊδευτικά την αγαπημένη του... Χρήστο Κολοκοτρώνη! «Αυτό που εκτίμησα στη Φώφη είναι η αγάπη για τη δική της ελευθερία και ο σεβασμός της στη δική μου. Κι επειδή είναι συγγενής με τον Θόδωρο Κολοκοτρώνη, της “έδωσα” το όνομα του απόγονου του, δηλαδή του αξέχαστου καλλιτέχνη Χρήστου Κολοκοτρώνη», λέει ενώ αποκαλύπτει: «Είναι θεϊκή μαγείρισσα». Ο Δήμος Μυλωνάς σπάνια μιλούσε στο παρελθόν για την προσωπική του ζωή. Ξαφνικά αυτό άλλαξε, ανακοινώνοντας τον γάμο του με τη Φώφη στο Πατριαρχείο, με κουμπάρο τον Αντύπα. «Αγαπάω όπου καταλαβαίνουν» δηλώνει ο Δήμος Μυλωνάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved