Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Δεν δημιουργώ εύκολα «κολλητές» φιλίες»
Showbiz

Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Δεν δημιουργώ εύκολα «κολλητές» φιλίες»

Πως τα περνάει στα γυρίσματα του «Κάτι χωρισµένα παλικάρια»; Η Κωνσταντίνα Κλαψινού μας βάζει στο κλίμα.

«Έχουμε πάρα πολύ ωραίες στιγμές, ευχάριστες. Καμιά φορά είναι σαν να βρισκόμαστε σε παιδική χαρά, αλλά, όπως είναι λογικό, υπάρχουν και στιγμές που έχουμε την πίεση και το άγχος μας. Η κωμωδία είναι δύσκολο είδος και εννοείται πως επηρεάζει θετικά το να επικρατούν καλό κλίμα και καλές σχέσεις, τις οποίες και έχουμε. Αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη στο να βγει κάτι καλό. Ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο σκηνοθέ¬ης μας, είναι πολύ προσεκτικός, γι' αυτό και όταν πρέπει μας μαζεύει».

Με ποιους συναδέλφους από τη σειρά έχει έρθει μέχρι στιγμής πιο κοντά;

«Για διαφορετικούς λόγους, με όλους έχω έρθει κοντά. Για παράδειγμα, με τον Σπύρο Πούλη, που ήμασταν φίλοι από πριν, συνεργαζόμαστε και στην παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης» στο θέατρο «Αθηνά», οπότε φαντάσου ότι μια περίοδο ήμασταν μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Διατηρώ καλές σχέσεις με όλους τους συναδέλφους, έτσι κι αλλιώς δεν δημιουργώ εύκολα «κολλητές» φιλίες.

Έχω λίγους και καλούς φίλους, και είμαι αρκετά προσεκτική με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου. Αρκετά κοντά έχουμε έρθει με τον Γιώργο Κοντοπόδη, που υποδύεται τον «Άγγελο», αλλά και με την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, που έχει τον ρόλο της «Πηνελόπης». Είμαστε και ηλικιακά πιο κοντά με τους συγκεκριμένους», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved