Αλιάγας: Η συγκίνηση και η τιμητική διάκριση
Showbiz

Αλιάγας: Η συγκίνηση και η τιμητική διάκριση

Δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του ο Νίκος Αλιάγας. Ο παρουσιαστής που ζει μόνιμα στο Παρίσι, βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μεσολόγγι.

Εκεί ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνον.

Στο κατάμεστο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, η καταπληκτική θεατρική παράσταση από την ομάδα διερευνητικής δραματοποίησης του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου η οποία παρουσίασε την ζωή του Νίκου Αλιάγα κατάφερε να συγκινήσει όχι μόνο την οικογένεια του παρουσιαστή, αλλά και του κόσμου που την παρακολούθησε. Ήταν μια έκπληξη η θεατρική παράσταση με θέμα την ζωή του, η οποία τον συγκίνησε.

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Καραπάνος απένειμε με τη διεθνή αναγνώριση και καταξίωση, την ανώτατη τιμητική διάκριση της πόλης , το χρυσό κλειδί της πόλης , για το έργο της προβολής του τόπου τους στο εξωτερικό, αλλά και την διαρκή ανταπόκρισή του στην υποστήριξη δράσεων που προάγουν και προβάλλουν την ιδιαίτερη πολιτισμική φυσιογνωμία, την τέχνη και την τοπική παράδοση.

Ο Νίκος Αλιάγας εμφανώς συγκινημένος με βουρκωμένα μάτια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο αλλά και τους πολίτες της πόλης που του δείχνουν την αγάπη τους προς το πρόσωπο του με κάθε τρόπο.

Πηγή: onairnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved