Βάσω Καζαντζίδη: Αυτή ήταν η μεγάλη πίκρα του Στέλιου
Showbiz

Βάσω Καζαντζίδη: Αυτή ήταν η μεγάλη πίκρα του Στέλιου

Η Βάσω Καζαντζίδη αποκάλυψε την μεγάλη πίκρα του Στέλιου Καζαντζίδη

Μετά από χρόνια σιωπής η Βάσω Καζαντζίδη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όσα έζησε στο πλευρό του Στέλιου Καζαντζίδη. Η Βάσω Καζαντζίδη αναφέρθηκε στον έρωτά της με τον Στέλιο αλλά και αποκάλυψε το παράπονο του τραγουδιστή....

Μου έχεις πει ότι αρχικά ένιωσες έλξη με τον Στέλιο, η οποία αργότερα εξελίχθηκε σε έρωτα.

«Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας από την πλευρά μου, από εκείνον πρέπει να ήταν. Όταν τον είχα ρωτήσει τότε πότε φεύγει για Αθήνα, μου είχε πει: «Τώρα έχω ρίξει δύο άγκυρες στη βάρκα μου, μια μπρος και μια πίσω κυρα-Βάσω, δεν φεύγω, θα μείνω». Σιγά-σιγά ήρθε ο έρωτας, ο πόνος, η αγάπη... Ξεκίνησα ως θαυμάστρια του, που ήθελα απλώς να τον δω, τι μπορούσα να έχω στο μυαλό μου; Μετά από 3-4 μήνες μου πρότεινε να μείνουμε μαζί»

Ήθελες ένα παιδί μαζί του;

«Ναι, οπωσδήποτε. Εκείνος δεν το ήθελε; Ήταν η μεγαλύτερη πίκρα του αυτή... Το παιδί»

Ήταν αυστηρών αρχών;

«Κάργα ανατολίτης, του άρεσε να είναι πάντα περιποιημένη η γυναίκα του και κυρία. Δεν του άρεσε να φορούσα κάτι έξαλλο, με διαφάνεια, τον έβγαζε έξω από τα ρούχα του. Με είχε περιορίσει, αλλά δεν μου απαγόρεψε ποτέ τίποτα... «Να πας κυρα-Βάσω, άσε μου εμένα το φαγάκι μου εδώ και πήγαινε. Εγώ εδώ θα είμαι». Βέβαια, μου είχε πει: «Πρόσεχε, γιατί κουβαλάς ένα πολύ βαρύ όνομα». Γυρίσαμε όλο τον κόσμο με τον Στέλιο» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved