Ευαγγελία Δομάζου: «Ο άντρας μου σκοτώθηκε στην Πάρο. Σε εκείνη τη μεγάλη ληστεία…»
Showbiz

Ευαγγελία Δομάζου: «Ο άντρας μου σκοτώθηκε στην Πάρο. Σε εκείνη τη μεγάλη ληστεία…»

Η Ευαγγελία Δομάζου αναφέρθηκε στον θάνατο του συζύγου της που έγινε κατά τη διάρκεια ληστείας στην Πάρο.

Έχετε καλές σχέσεις με τον πατέρα σας;

Ναι. Για να κλείσει και αυτό το θέμα της διαμάχης. Όταν υπάρχουν ωραίες οικογένειες, μπορεί ο καθένας να αλλάζει τη ζωή του και να την ξαναφτιάχνει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αλλάζουν οι άνθρωποι.

Ίσως ο κόσμος το πιστεύει, γιατί ο μπαμπάς δεν βγήκε ποτέ στην τηλεόραση να μιλήσει για μας, για τη μαμά μου. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του.

Είναι πιο κλειστός. Η μάνα μας, μας έμαθε να τον σεβόμαστε και να τον αγαπάμε. Πάντα μίλαγε ωραία για εκείνον και τον θαύμαζε πολύ!

Η Μοσχολιού δεν ξανάφτιαξε τη ζωή της. Αφοσιώθηκε σε σας;

Έκανε δυο σχέσεις μετά τον μπαμπά. Η πρώτη ήταν εφτά χρόνια και η δεύτερη δέκα. Δεν παντρεύτηκε ξανά, γιατί δεν ήθελε να το κάνει. Φοβόταν εκείνα που υπήρχαν επί ΠΑΣΟΚ για τα κοινά και τις περιουσίες. Μας έλεγε, αν και ήμασταν μικρές τότε, πως δεν παντρεύεται γιατί ήθελε η περιουσία να έρθει μόνο σε μας. Θα σου πω όμως και κάτι. Επειδή κι εγώ είμαι χωρισμένη και μόνη, δεν είναι εύκολο για τη γυναίκα να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Έκανες ένα δεύτερο γάμο αλλά δεν είχε καλό τέλος;

Ο δεύτερος άντρας μου σκοτώθηκε στην Πάρο. Σε εκείνη την μεγάλη ληστεία που σκότωσαν τον άντρα με το ταξί. Δύσκολες στιγμές. Αλλά η ζωή προχωράει. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και αγαπούσε πολύ το παιδί μου.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved