Ευαγγελία Δομάζου: «Όταν σκοτώθηκε ο άντρας μου, πήρα τον γιο μου και φύγαμε από την Πάρο»
Showbiz

Ευαγγελία Δομάζου: «Όταν σκοτώθηκε ο άντρας μου, πήρα τον γιο μου και φύγαμε από την Πάρο»

Η Ευαγγελία Δαμάζου μίλησε για τη μητέρα της, Βίκυ Μοσχολιού και τον δεύτερο γάμο της.

Είναι σημαντικό στην περίοδο της εφηβείας να έχεις δίπλα τη μάνα σου. Όταν ξαναπαντρεύτηκες, το παιδί σου χάρηκε.

Ναι. Με πήγε νύφη στην εκκλησία. Ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι και καταλήξαμε σε σχέση. Η μητέρα μου ήταν ένας πολύ ξύπνιος άνθρωπος. Πολλές φορές λέω να της έμοιαζα σε κάποια. Αν σ’ έβλεπε, ήξερε τι άνθρωπος είσαι.

Πόσες φορές την έχεις παραδεχθεί μετά;

Πολλές. Τον δεύτερο άντρα μου, όταν της τον πήγα στην Πάρνηθα να τον γνωρίσει, αφού τον έψαξε, μόνο ΑΦΜ δεν ζήτησε, με πήρε στην κουζίνα και μου είπε. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο μια γυναίκα με παιδί να φτιάξει τη ζωή της. Εγώ δεν έφτιαξα τη ζωή μου για σας. Αυτός ο άνθρωπος που είναι στο σαλόνι, αγαπάει το παιδί .σου. Άρα αγαπάει κι εσένα. Προχώρα. Αν δεν αγάπαγε το εγγόνι μου, θα σου έλεγα να καθίσεις εδώ που κάθεσαι». Κι είχε δίκιο. Έμεινα μαζί του εφτά χρόνια και πραγματικά λάτρευε τον Σταμάτη. Του φερόταν σαν πατέρας του.

Πώς βρέθηκες στη Πάρο;

Κάθε καλοκαίρι πηγαίναμε στον μπαμπά, στην Σαρωνίδα. Το χειμώνα με τη μαμά, το καλοκαίρι με τον μπαμπά. Εκεί ήμασταν τέλεια με τον μπαμπά, γιατί κάναμε ότι θέλαμε. Μια χρονιά λοιπόν, ο μπαμπάς δεν μας είχε πάρει. Μας έστειλε λοιπόν η μαμά για δέκα μέρες στην Πάρο και στο γυρισμό να πηγαίναμε στον μπαμπά. Εκεί γνώρισε η Ράνια τον γαμπρό μου. Κι έτσι δεν θέλαμε να γυρίσουμε. Κάθε χρόνο από τότε πηγαίναμε στην Πάρο. Τον επόμενο χρόνο γνώρισα τον Λινάρδο, τον πρώτο μου άντρα που ήταν φίλοι με τον γαμπρό μου. Οι άντρες μας είναι Παριανοί. Η μάνα μου ήταν ερωτευμένη με την Πάρο. Ήταν πιο Παριανή από τους Παριανούς κι είκοσι χρόνια μείναμε εκεί. Όταν σκοτώθηκε πριν πέντε χρόνια ο Δημήτρης, πήρα το παιδί κι ήρθα εδώ.

Δεν μπορούσες άλλο στην Πάρο;

Για να πω την αμαρτία μου, δεν μου είναι εύκολο να γυρίσω. Ακόμα και το παιδί, δεν έχει πάει καθόλου σπίτι μας. Μένει στον μπαμπά του. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου. Τώρα τα βλέπω.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved