Εξωδικαστικό συμβιβασμό ζητά η Θεοδώρου από τον Δάντη
Showbiz

Εξωδικαστικό συμβιβασμό ζητά η Θεοδώρου από τον Δάντη

Εξωδικαστικό συμβιβασμό των διαφορών τους ζητά η πρώην σύζυγος του Χρήστου Δάντη από τον ίδιο μέσω του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια.

Πάνω που η κόντρα του πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού είχε φουντώσει για τα καλά, η Φλώρα Θεοδώρου διατείνεται μέσω του Αλέξη Κούγια ότι είναι πρόθυμη (και έτοιμη) για να λύσουν τις διαφορές του μακριά από τις αίθουσες των δικαστηρίων.

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν υπάρξει ένα αίσθημα δικαίου και από τις δύο πλευρές, τα προβλήματα αυτά μπορούν να λυθούν εξωδικαστικά. Η διαφορά τους μπορεί να λυθεί πολιτισμένα, αυτό κάνουν οι πολιτισμένοι άνθρωποι» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Αφορμή για να ξεσπάσει η δικαστική κόντρα μεταξύ των δυο τους ήταν το -περίφημο πλέον- σπίτι στη Γλυφάδα στο οποίο μένει η Φλώρα Θεοδώρου και αγόρασε με δάνειο ο Χρήστος Δάντης.

Και ενώ το ζευγάρι δεν έχει βάλει μπροστά ακόμα το διαζύγιο, έχει ήδη συναντηθεί στην Ευελπίδων για την υπόθεση του σπιτιού και -σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φλώρας Θεοδώρου, Αλέξη Κούγια- καλό είναι υπάρξει συμβιβασμός και να μην πάει κανείς στο δεύτερο ραντεβού τους στο δικαστήριο.

«Υπάρχουν δυο εκκρεμή θέματα. Η απαίτηση της κυρίας Θεοδώρου να εξασφαλίσει τα χρήματα που η ίδια και οι γονείς της έχουν καταβάλει για την κάλυψη αναγκών του κυρίου Δάντη και την εξόφληση των δανείων και το δεύτερο είναι ποιος θα χρησιμοποιήσει το σπίτι. Η κυρία Θεοδώρου είναι πρόθυμη να αγγίξει αυτήν την πτυχή της υπόθεσης, περιμένουμε από τον κύριο Δάντη και τον δικηγόρο του να κάνουν το ίδιο. Εάν δεν το κάνουν, τη λύση θα τη δώσουν τα δικαστήρια» συμπληρώνει ο κ. Κούγιας πετώντας το… γάντι στην άλλη πλευρά!

Την ίδια ώρα ο Χρήστος Δάντης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του, είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, τη Τζένη και περιμένει με ανυπομονησία να γίνει πατέρας. Μάλιστα, πριν γίνει γαμπρός, ντύθηκε κουμπάρος και πάντρεψε τον στιχουργό, Νίκο Σαρρή.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved