Απίστευτο! Πήγε με το Ε9 της εφορίας για να κάνει πρόταση γάμου στον Ντάνο

Απίστευτο! Πήγε με το Ε9 της εφορίας για να κάνει πρόταση γάμου στον Ντάνο

Θα υπέθετε κανείς ότι πολλά περίεργα πράγματα θα συνέβησαν στη ζωή του Ντάνου μετά το «Survivor».

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η πραγματικότητα μάλλον ξεπερνά τη φαντασία. Οι γυναίκες έχουν κάνει ουρά για τα μάτια του και πολλές από αυτές ξεπερνούν κάθε όριο φαντασίας.

«Πολλά περίεργα έγιναν μετά το “Survivor”. Μου ζήτησε να με παντρευτεί μια κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της Εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα, και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της. Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει. Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση. Θέλει σεβασμό ο χειρισμός. Ολοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι προφανώς είναι ευαίσθητος. Μπαίνω στη θέση του άλλου γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα.

Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Εχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση, και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Αραγε τώρα η ιδιωτική ζωή του σε τι φάση βρίσκεται; «Εχουν γράψει ότι έχω διάφορες σχέσεις. Είναι κομμάτι της δημοσιότητας, αλλά δεν είναι καθόλου τιμητικό για τις κυρίες αυτές, γιατί μοιάζει σαν να είμαι μία βδομάδα με τη μία και μία με την άλλη.

Αυτό είναι τελείως αντίθετο στον χαρακτήρα μου. Μπορεί κάποια πράγματα να πουλάνε, αλλά καλό είναι να υπάρχει σεβασμός, ειδικά όταν δεν δίνει κανείς δικαιώματα», καταλήγει.

GALLERY