Αγγελική Κοκαλίτσα: «Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το ότι δεν με άφησαν να ενταχθώ στην ομάδα»
Showbiz

Αγγελική Κοκαλίτσα: «Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το ότι δεν με άφησαν να ενταχθώ στην ομάδα»

Η Αγγελική Κοκαλίτσα ήταν η δεύτερη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 2

Η πρώην μαχήτρια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για το πώς είναι η επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο ενώ αποκάλυψε αν τελικά είχαν δημιουργηθεί κλίκες.

«Κατ' αρχάς είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι, το ήθελα από το προηγούμενο «Survivor», το οποίο παρακολουθούσα. Νιώθω πολύ χαρούμενη που έστω αυτές τις δύο εβδομάδες κατάφερα να ζήσω αυτή την εμπειρία και χαίρομαι που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα, κοντά στους δικούς μου ανθρώπους»

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο εκεί; «Δεν με δυσκόλεψε καθόλου η πείνα που ακούω ότι γενικά δυσκολεύει μερικούς παίκτες. Γενικά είμαι δυνατός χαρακτήρας και δεν θα άφηνα να με επηρεάσει κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι στις συνθήκες μπορείς να προσαρμοστείς αν έχεις θέληση. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το ότι δεν με άφησαν να ενταχθώ στην ομάδα, ενώ το ήθελα πάρα πολύ»

Υπήρχε δηλαδή κάποια κλίκα μέσα στην ομάδα της;
«Δεν θα το πω κλίκα, θα το πω παρέες. Προσπάθησα με πολλούς τρόπους να τους πλησιάσω, όπως με το να μπω σε συζητήσεις ή να προσπαθώ να τους φροντίσω, αναλαμβάνοντας δουλειές και το μαγείρεμα. Με αυτό τον τρόπο ήθελα να δείξω ότι ενδιαφέρομαι για αυτούς και ότι θέλω να τους φροντίσω. Αλλά, δυστυχώς, δεν μέτραγε μόνο αυτό», λέει η ίδια στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved